Haşmet Babaoğlu

Haşmet Babaoğlu

19 Aralık 2011 | Pazartesi

Tamam anladık!

Avrupa Lig'inin heyecanı ve gruptaki başarıdan sonra Süper Lig Beşiktaşlı futbolculara gazı kaçmış gazoz gibi geliyor!
Bilmiyorum! Belki de takımının play-off'a girecek havayı nasılsa yakalayacağını düşünen futbolcular için böyle maçlarda oynamak angarya oluyordur.
TFF ve Lig TV derdine yansın!
Ama ben de ilk yarı boyunca "uyuyan" siyah-beyazlı futbolculara sorarım o zaman! Madem bu maça mecburi hizmete çıkmış memur gibi bakacaktınız, döktüğünüz tere yazık değil mi?

* * *
Carvalhal, eğer ikinci yarıda Necip'i çıkartıp Burak'ı oyunasokmasaydı ve genç oyuncu kendini göstermek için çırpınmasaydı, Beşiktaş oyuna ortak olur muydu, emin değilim?
Bir de şu var tabii..
Samsunspor'un ilerideki iki adamı Bance ve Zenke bütün yeteneklerine rağmen "ağır çekim" oynamayıp yakaladıkları pozisyonları değerlendirseler siyah- beyazlılar çok üzülürdü.
Bu kez savunma göbeğinde Sidnei vardı ve sanki Sivok'un Beşiktaş savunması için ne kadar değerli olduğunu kanıtlamak için sahaya çıkmıştı. Öyle işler yaptı ki, Egemen o yanlışları düzeltmek için helak oldu!

* * *
Bir yandan içimden bir ses "yahu, hiç değilse maç yazısına sokma şu görüşünü!" diyor, bir yandan da eğriye eğri, doğruya doğru demek gerekiyor.
Her gün gazeteleri şike operasyonu ve davasıyla ilgili bilgiler doldururken... Futbol sektörüne dair içimizde kalmış birkaç iyi duygu da sönüp giderken...
Sahalarda iyi futbol görmek ve hakiki çekişmelere şahit olmak mümkün mü?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor