07 Eylül 2013 | Cumartesi

Merak ediyoruz

Herkesin ortak fikri; bizim takım Andorra'ya göre çok kaliteli ve güçlü. 11 de oynayan futbolcu değerleri tespitine göre Andorra 1 milyon euro, Türkiye 102 milyon euro.
Aradaki 102 katlık farkı top Arda'ya geldiğinde görebildik. Onun getirdiği, hazırladığı pozisyonlar dışında zaman zaman Gökhan Töre'nin getirdiği toplar vardı. Bu tarz rakiplere karşı sabırlı ve geniş oynamak gerekirken çabucak gol bulma yanlışına düştük.
Yine Gökhan Töre'nin içeri çalım ve ters ayak ortası, oynadığını bu pozisyonda fark edebildiğimiz Umut'un kafayla gol vuruşu bizi rahatlattı. Ardından Umut'un kalecinin uykusundan yararlanarak attığı gol tüm sıkıntıyı çözdü.

Daha kötüsü olabilir mi?
İkinci yarıya rahat bir durumda başlayan takımımız bunu oyuna yansıtır diye düşündük. Ama bu gerçekleşmedi. Salı günü çok önemli bir Romanya maçı olması; rakibin geride olmasına rağmen kapalı oyununu sürdürmesi gibi etkenler maçı 'bitse de gitsek' moduna soktu.
Arada kanattan gelen top ve öndirekte Burak'ın dokunuşuyla salıya özgüven depolaması yapıldı. Bundan sonrası da ter atma idmanına döndü.
Son 2-3 yılda hiçbir mantık ve öngörünün kestiremeyeceği kadar düşüş gösteren takımımız, tecrübeli Fatih hocayla bir şans yaratabilir mi? Herkes bunu merak ediyor. Hiç kimseyle daha kötüsünün olmayacağı bir duruma Fatih hoca katkı yapacaktır! Salı günkü maç hoca farkı ve umut açısından çok değerli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor