16 Nisan 2011 | Cumartesi

Pektemek'in kararı

İki takımın da ligde beklentileri yok. Gençlerbirliği ligde kalmayı garantiledi gibi. Beşiktaş ise pahalı ve ünlü futbolcuları ile başarısız geçen ligde prestij düzeltme telaşında. Üstelik iki takımın da 4-5 gün sonra önemli kupa maçları var. Sahadaki maç da bu verilere uygun bir maçtı. Neredeyse faul bile olmayacaktı. Fauller bile kazayla yapılıyordu. Alışılagelen bir lig maçından çok, bir dostluk maçı gibiydi. İlk yarıda İsmail Köybaşı tarafından etkili oldu Beşiktaş. Onun getirdiği topların tamamına yakını gol pozisyonu oldu. Hatta gol de öyle oldu. Beşiktaş'ın kaliteli ayakları, rakipten baskı, faul hatta temas bile görmeyince rahat oynadılar. Guti ve Quaresma'yı böyle bir maçta izlemek keyifli olurdu.

Erken emeklilikten vazgeçmiş

Başarısızlık ve sakatlık sorunlarıyla uğraşan Nihat, düzelme belirtileri gösterdi. Erken emeklilikten vazgeçmeye karar vermiş gibiydi. İyi bir Nihat, Beşiktaş'ın çok önemli eksikliklerini giderebilir. Maç 2-0 olunca Gençlerbirliği tepki vermeye başladı. Tempoyu arttırarak Beşiktaş'ın üstüne çok adamla gitmeye başladılar. Fark 1'e indikten sonra maç, maça benzemeye başladı. Bozulan dengeleri düzeltmek için Nihat ve Fernandes'i dışarı alıp, Bobo ve Aurelio'yu sahaya sürdü Tayfur hoca. Skor 2-2'ye gelince maç iyice hızlandı. Beşiktaş yüklenirken kontra yiyor, sezon başından beri olduğu gibi önlem alamıyor. Son yarım saati Gençlerbirliği takımının oyuna dönmesiyle takır takır bir lig maçına dönen oyun bize şunu gösterdi. Beşiktaş Tayfur hoca ile daha olumlu bir görüntü vermekle beraber, beklenen başarıları yaşatacak ve yapılan yatırımı karşılayacak görüntüden uzak. Kısa zamanda her şeyin düzelmesini beklemekte saflık olur. Tayfur hoca ve ekibine yeterli zaman ve destek verilmeli. Bu arada Gençlerbirliği'nde Mustafa Pektemek var. FUTBOLCU...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor