06 Temmuz 2010 | Salı

Islıklar konuştu

Davraz kampı neşeli olduğu kadar yorucu da geçiyor. Bordo-mavililer, '2. vites' ile kalkış yapan bir otomobil gibi zorlanıyor ve günde çift idman yapıyor. Dağ rüzgarı ara ara havayı serinletse de futbolcular sıcaktan bir idmanı iki penye ile bitiriyor.
Araba yüksek vitesle kalkınca, doğal olarak patinajlar da yaşanacak. Sabah yapılan çalışmaya Engin Baytar, Sezer ve kaleci Yakup katılmadı. Serkan ise idmanın son bölümünde yer almadı. Her teknik adam gibi Şenol Güneş de sezon başı kampını sıkı tutuyor.
Eee ne demişler:
Ne verirsen elinle o gelir seninle!
Sabah yapılan çalışma ağır olunca sesleri çıkmayacak kadar yorgun düşen futbolcular, dertlerini ıslıkla anlattılar. Güneş, ıslık dilini iyi biliyor olmalı ki 5 dakikalık bölümü atlayıp hemen çift kaleye geçti. Yarı sahada oynanan çift kale maçta Teo'nun takımı, Umut'un takımını net bir skorla yendi. Teo antrenmanda da olsa gollerini atmaya başladı. Bu olumlu bir gelişme. Kolombiyalı ve arkadaşları 3-0'lık galibiyeti sütlü özel karışım içerek kutladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor