Trabzonsporlu Anthony Nwakaeme F.Bahçe sınavında da takımın en büyük kozu. G.Saray sınavında 2 gol atıp 1 de asist yapan, Beşiktaş filelerini de 1 kez sarsan Nijeryalı kanat oyuncusu, şimdi F.Bahçe'yi boş geçmeyip koleksiyonu tamamlamak istiyor. Son 7 maçta 6 gol atan ve 4 de asist yapan toplamda ise 10 gol 7 asisti bulunan Nwakaeme'nin formu Fırtına için çok önemli bir koz.
O VARSA SORUN YOK
Trabzonspor, Nwakaeme'nin Süper Lig'de gol attığı maçları da kaybetmedi. Bordo-mavililer, 30 yaşındaki futbolcunun rakip ağları sarstığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Söz konusu müsabakalarda Fırtına hanesine 20 puan yazdırdı. 1771 dakika sahada kalan oyuncu, 10 gol atıp 7 de asist yaptı.
"GOLÜMÜ ATARIM"
Bugünkü derbide forvette Rodallega forma giyecek. Geçtiğimiz hafta Malatya maçında oyuna girerek galibiyet golünü kaydeden Kolombiyalı yıldız, idmanlarda da şov yapmıştı. 33 yaşındaki futbolcu, F.Bahçe karşısında önemli olan takımın galip gelmesinin olduğunu belirtirken, "Elbette ben de gol atarsam daha da çok sevinirim. Çünkü ben gollerimle takımıma katkı koyunca daha çok mutlu oluyorum. Takımdaki ortamımız harika ve güzel bir skorla Trabzon'a geri döneceğimize inanıyoruz" diye konuştu.
