MAÇ ÖNCESİ ÖDÜLÜNÜ ALDITrabzonspor taraftarlarının oyları ile eylül ayının en değerli oyuncusu seçilen ve ödülünü A.Gücü maçı öncesi başkan Sadri Şener'in elinden alan Ondrej Celustka, adeta takımını hayata bağlayan isim oldu.
Milano'da İnter önünde takımının tek golünü kaydeden Çek yıldız, yine kritik bir gole imza atarak, bir anlamda galibiyetin yolunu açtı.
İLK GOLLERİNİ ATTILARBordo-mavili ekibin Çek yıldızı Celustka, ile Polonyalısı Pawel bu sezon Süper Lig'deki ilk gollerine imza attılar. 38'de Turgut'un golüne karşılık veren Pawel ile 66'da Theo'nun sayısına cevap veren Celustka, iki kez geriye düşen Fırtına'ya can suyu oldular. Celustka ve Pawel, bu sezon ligde tüm gollere imzasını atan Burak'tan sonra gol atan isim oldu.
TÜM BEŞİKTAŞ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINTÜM FENERBAHÇE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINTÜM GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYINTÜM TRABZONSPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN




