HALİL: HEDEFİM MİLLİ FORMAKaradeniz ekibinin 3 yıllık sözleşme imzaladığı Halil Altıntop, Türkiye'ye büyük hedeflerle geldiğini açıkladı. Almanya'da kendini kanıtladığını dile getiren Halil, "Trabzonspor gibi büyük bir camianın formasını taşıyacağım için gururluyum. Atacağım gollerle Milli Takım'a tekrar seçileceğim" diye konuştu.
ALAN, ENGİN VE BURAK DÖNÜYOR20 Haziran'da sezon hazırlıklarına başlayan Trabzonspor'da Brezilyalı futbolcu Alanzinho, Engin Baytar ve Burak Yılmaz'ın bugün takıma katılacağı öğrenildi. Alanzinho'nun Şenol Güneş'ten bir günlük fazladan izin aldığı Engin Baytar ve Burak Yılmaz'ın ise bu akşam Trabzon'da olacağı dile getirildi.
HENRİQUE'NİN KEYFİ YERİNDEWesterlo'dan uzun uğraşlar sonunda transfer edilen Paulo Henrique, idmanlardaki hırslı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Teknik ekibin programını harfiyen yerine getirmeye çalışan Brezilyalı oyuncu, arkadaşları ile de çabuk iletişim kurdu. Henrique, "Çok çalışıp, formayı kapacağım" diye konuştu.
POLANYALILAR'IN YÜZLERİ GÜLÜYORBordo-mavili takımın Polonyalı futbolcuları idmanların yanı sıra saha dışında da birbirinden ayrılmıyor.
Glowacki ile başlayan, Brozek kardeşlerle devam eden 'Polonyalı serisi'ne son eklenen isim Adrian Mierzejewski, "Trabzon'a gelirken çok heyecanlıydım. Vatandaşlarım bana çok yardımcı oluyor. Burada mutluyum" dedi.
