Kısa süren teknik direktörlük kariyerleri
Colin Todd - Derby County'nin sıkıntılı zamanlarında Premier Lig'de kalabilme mücadelesini sürdürmesi için teknik direktörlüğe getirilen Todd'un görevine 17 maçın ardından son verilmişti.
Henning Berg - Berg, 57 gün sonra Blackburn Rovers'taki görevinden istifa etmesinin ardından şu cümleleri sarfetmişti: "Hiçbir başarılı teknik adam böyle bir işi kabul etmez, etse de fazla dayanamaz."
Paul Gascoigne - Gansu Tianma ve Boston United ekiplerini üçer ay çalıştırdıktan sonra kovulan Gascoigne, Algarve United'ın basşında da sadece iki ay kalabildi. Fakat kariyerindeki en kısa süreli teknik direktörlüğü 2005 yılında Kettering Town'da yaptı. Gazza burada yalnızca 39 gün kaldıktan sonra görevine son verildi.
