Ferdi Kadıoğlu'ndan Ersun Yanal'a sitem!
Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Ferdi Kadıoğlu suskunluğunu bozdu. Sarı-lacivertli takımda süre bulamadığı için ayrılmak istediği konuşulan Türk asıllı Hollandalı futbolcu, Göztepe maçından önce yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.
Ersun Yanal'ın forvette Alper Potuk'un şans bulduğu karşılaşmada Ferdi Kadıoğlu'nu sahaya sürmemesi, genç yıldızın gözden çıkarıldığı yorumlarının yapılmasına sebep oldu.
Bu gelişme beraberinde transfer dedikodularını da beraberinde getirirken bir türlü deneyimli teknik adamın gözüne giremeyen genç yeteneğin, Ocak ayında Fenerbahçe'den ayrılmaya sıcak baktığı iddia edilmişti.
Göztepe - Fenerbahçe karşılaşması öncesi basın mensupalarının sorularını yanıtlayan Ferdi Kadıoğlu takımdaki son durumu ile ilgili açıklamalar yaptı.
Ersun Hoca ile bu konu hakkında konuşmadım. Başka insanlarla konuştum, herkes sakin kalmamı ve beklememi söyledi. Bu şekilde devam edeceğim.
İşte Ferdi Kadıoğlu'nun bahsettiği o performansı...
Sezonun ilk maçında Gaziantep karşısında 77. dakikada Victor Moses'in yerine oyuna giren Ferdi Kadıoğlu, 88. dakikada takımının 5. golünü atarak sezona iyi bir başlangıç yapmıştı.
