Fevzi'nin büyük hatasına cezayı kesen Çek futbolcu 2. golde Kazım'a verdiği nefis pasla zafere imza attı. Aslan, uğurlu Baros'un gol attığı 4. maçı da kazandı.
Galatasaray Haberleri Giriş Tarihi: 17 Aralık 2011 00:00 Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2011 01:37
Fenerbahçe derbisiyle birlikte çift forvete dönüş yapan Galatasaray, meyvelerini toplamayı sürdürüyor.
Fenerbahçe ve Trabzon maçlarında Johan Elmander golleriyle ön plana çıkmıştı. Ordu'da sahneyi Milan Baros aldı. Çek yıldız, önce takımını öne geçirdi, sonra Kazım'a yaptığı asistle galibiyetin mimarı oldu.
ESKİ BAROS'TAN KESİTLER
İlk golde eski takım arkadaşı kaleci Fevzi Elmas'ın elinden kaçırdığı topta fırsatçılığını konuşturan Baros, Kazım'ın golünde ise verdiği nefis ara pasıyla klasını ortaya koydu. Tecrübeli futbolcu, hırsı, mücadelesi ve driplingleriyle de eski günlerinden kesitler sundu. Fatih Terim, Baros'u 83. dakikada oyundan çıkarıp tribünlere alkışlattı.