Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın arkasında 2. sırada yer alıyor.
Fenerbahçe'den bedava transfer! 4 yıllık sözleşme...
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde 2. sırada yer alan Fenerbahçe'de yaz transfer dönemi için arayışları sürüyor. İngiliz basını, sarı-lacivertli takımla ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya attı. İşte detaylar... (FB spor haberi)
Ligin 33. haftasında Bitexen Giresunspor deplasmanına çıkacak Kanarya, bu maçı kazanmak istiyor.
Gelecek sezonların da planlamalarını yapan teknik direktör Jorge Jesus, transfer listesini yönetime iletti.
Bu doğrultuda Rangers ile sözleşmesi bitecek Ryan Kent gündeme geldi.
FENERBAHÇE VE BURNLEY TALİP
İngiliz basınında çıkan ve aspor.com.tr Mehmet Göksel Taşova'nın derlediği habere göre; Ryan Kent'e Fenerbahçe ve Burnley talip oldu. Oyuncuya iki kulüp de 4 yıllık sözleşme teklif etti.
Rangers'ın teknik direktörü Michael Beale, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla sözleşmeleri bitecek Alfredo Morelos ve Allan McGregor ile yol ayrımına gideceklerini duyurmuştu.
30 Nisan'da oynanan Celtic maçından sonra ise muhtemelen son maçını oynadığını kabul ederek ayrılığı ateşledi.
Football Insider'ın haberine göre; F.Bahçe oyuncuya uzun süreli bir teklifte bulunsa da, Burnley yıldız ismi devre arasından beri takip ediyor.
Ayrıca İngiliz ekibinin sarı-lacivertlilere göre daha iyi bir maaş teklif ettiği de haberin detaylarında yer aldı.
Aynı yaz Glasgow Rangers'a kiralanan Ryan Kent'in bonservisi 2019 yazında Rangers tarafından 7.2 milyon Euro'ya satın alındı.
Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek 26 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 11 milyon Euro...
