13 Ağustos 2018 | Pazartesi

Hız tuzağı!

Akhisar tam siper yapınca Beşiktaş ilk 45'in tamamını komşu bahçede oynadı...
Saffet hoca iki sağ beki önlü-arkalı koyup Babel'e tedbir alırken sanırım bu kadar etkili bir Lens izleyeceğini aklında bile geçirmemişti.
Lenk ilk devrede müthiş oynadı.
Sağ kanadı koridor yaptı, ortası var, şutu var, gol girişimi, asisti var.
Kartal ilk devre fırtına gibiydi...
Savunmayı göbekten delme çabaları Mustafa Yumlu duvarına takılınca kanatlardan yüklendikçe yüklendiler!. Onca ortanın ardından Pepe'nin golü duvarı delerken Lens'in asistiyle ağları bulan Babel herkesi rahatlattı... İlk yarıda sahanın tek patronu Beşiktaş'tı ve hızlı oyunla Akhisar'ı avladı.

Saffet hoca ikinci yarıya Ömer- Aykut ikilisinin yerlerine Serginho ve Süper Kupa'nın süper oyuncusu Manu'yu alarak başladı.
Akhisar artık daha çok öne çıkıyor ve Seleznov da yalnızlıktan kurtuluyordu. Ukraynalı golcü Necip'in büyük hatasını gole çevirince maç adeta yeniden başlamış oldu. Karşılıklı bulunan pozisyonların en önemli sebebi orta sahaların kolay geçilmesiydi. Şenol Güneş önce Larin'i çıkardı ve Love'ı oyuna aldı.
Baktı manzara değişmiyor yorulan Tolgay'ı çıkarıp Necip'i ortaya çekti, yeni transfer Roco'yu da yerinde izledik...
Babel'in kafası direkten döndü, Manu atamadı, Roco'nun kafası dışarda derken heyecan doruktaydı.
Yaklaşık 20 dakika bocalayan Beşiktaş son bölümde yine üstünlüğü ele aldı ve ikinci yarıda zorlanmış olsa da yeni sezona galibiyetle başlamayı bildi.
Roco'nun öne çıkışları cesurca. İlk maçtaki görüntüsü oldukça iyiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor