Sinan Vardar

Sinan Vardar

18 Mart 2016 | Cuma

Şampiyonluk zamanı

Beşiktaş, zorlu Karadeniz seferini iki güzel galibiyetle aşarken, siyah-beyazlı takım artık şampiyonluğa doğru yol aldı. Hakkını verelim; Beşiktaş, buraya kadar inanılmaz bir performans göstererek taraftarlarına çok güzel 7 ay yaşattı.
Kazanılacak şampiyonluk Vodafone Arena'nın açılmasıyla birlikte camiayı ayağa kaldırır.
Beşiktaş hem maddi hem de manevi yönden çok güzel bir hava yakalar.
Beşiktaşlı taraftarların Antalyaspor maç biletlerini bir saat içinde kapışması beni daha çok umutlandırdı. Demek ki taraftar şampiyonluğa çoktan odaklanmış.

Futbolcu kardeşlerime...
Tabii asıl önemli olan bundan sonrası...
Beşiktaş'ı her biri final tam 9 maç bekliyor. Alınacak har galibiyetin büyük önemi var. Bundan sonrası 'Yarım sıfır olsun bizim olsun' futbol deyiminin yaşanacağı günler. Top Beşiktaşlı futbolcularda... Onların özgüveni ve moralinin yüksek seviyelerinde olması için teknik kadro ve yönetime büyük iş düşüyor.
Futbolcu kardeşlerim şuna her zaman inanmalı: Türkiye'nin en iyi takımı Beşiktaş, Şampiyonluk gelecek, Tüm engellemelere rağmen önemli olan sahada kazanmak!

Kartal zirveyi sever
Beşiktaşlı futbolcular, Mart ayı sonuna geldiğimiz bu sezonda bugüne kadar Türkiye'nin en iyi takımı olduklarını çoğu kez ispatladılar. Beşiktaş'ın tek rakibi var o da Beşiktaş...
Bugünlerde Allah'ı var, etkin muhalefet yapmak için hazır bekleyenler bile bu yarışta Fikret Orman ve arkadaşlarına destek veriyor. Bu çok önemli bir artı... Futbolu yönetenlerden tek ricam var; teknik direktör Şenol Güneş'e her zamankinden fazla destek olun ve fazla gölge etmeyin!
Türkiye'de futbol maalesef sadece sahada oynanmıyor. Beşiktaş'ın maçlarında son haftalarda yapılan hakem hatalarının rastlantı olduğunu düşünmek biraz iyimserlik olur. Hakem hatalarının yaşandığı her maçtan sonra Sevgili Vedat Okyar'ın o unutulmaz sözü aklıma geliyor;
"Sen Beşiktaş'san hakemi de yeneceksin. Hakemi yendiğin zaman kazanacaksın..." Bakmayın son yıllarda suskun olduğuna...
Beşiktaş'ın yapısında her zaman kazanmak vardır, zirve vardır.
O zaman şimdi şampiyonluk zamanı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor