03 Haziran 2016 | Cuma

Nokta atışı transfer

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde bu kadrosuyla başarılı olamaz. Bu sene UEFA Avrupa Ligi'nde yaşadığı hüsranı gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yaşar.
Çünkü elinde kaliteli stoperi yok!
Para uğruna Ersan'ın Çin'e satılması Beşiktaş'a yara vermiştir.
Siyah-beyazlılar için daha da kötüsü;
Şampiyonlar Ligi'nde bu savunma hattıyla yaşayacağı başarısızlık lige de yansır. Geçen yıl Brugge maçları sonrası yaşanan travmanın aynısı gelecek yıl da olabilir. Böyle bir hayal kırıklığı Şenol Güneş gibi Dünya Kupası'nda 3.lük yaşamış bir teknik direktöre yakışmaz. Kartal'ın Devler Ligi için mutlaka iyi bir savunma hattı kurması gerekiyor.
Şenol Güneş bugüne dek hak ettiği bir başarısızlık yaşamamıştır.
Şenol Hoca bugünlere tırnaklarıyla kazıyarak gelmiştir. Siyah-beyazlılar geri beşliye iyi takviyeler yaparsa başarılı sezon geçirir. Elbette ön taraftaki kaliteli ayaklarını takımda tutmak şartıyla!

Hücum hattına dikkat
Beşiktaş'ta Gökhan Töre, Sosa ya da Oğuzhan gibi isimlerin satılması, Mario Gomez'in elde tutulamaması takımdaki dengeleri bozabilir. Ersan'ın satışı sonrası savunmada yaşanan kriz bu sefer hücum hattında yaşanabilir.
Fikret Orman göreve geldiğinden bu yana transferde çok iyi işler yaptı.
Başkan transferdeki istikrarını bu yıl da devam ettirmeli. Eksik bölgelere nokta atışı yapmalı, aynı zamanda eldeki yıldızları da takımda tutmalıdır.
Kartal, yapacağı nokta atışı transferler ve Şenol hoca gibi üst düzey bir teknik adamla Avrupa'da uçar.
Devler Arenası'nda gruptan çıkmak kulübe ekonomik anlamda da büyük katkı sağlar. Beşiktaş'ın hedefi mutlaka gruplardan çıkmak olmalıdır.
Zaten Şenol Hoca da rotayı bu yönde belirlemiş durumda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor