25 Mayıs 2016 | Çarşamba

Başkan Orman iyi düşünmeli!

Bir takımın kalitesini belirleyen unsur yetenekli ve becerikli futbolcuların bolluğudur. Elbette kalitenin yanında futbolcuların uyumu da önemlidir. Beşiktaş kaliteli kadro zenginliği açısından şanslı takımdır.
Abartmıyorum sadece gerçeğin altını çiziyorum; Beşiktaş futbolun en iyisini oynuyor. Bu gerçeği ligin ilk haftasından son haftasına dek gördük, yaşadık.
Gomez, Quaresma, Kerim Frei, Gökhan Töre, Oğuzhan ve Sosa gibi kaliteli ayaklar şampiyonluğun kazanılmasında önemli rol oynadılar.
Ancak bu isimler içinde Q17 başka bir yere sahip. Quaresma'nın ayağında top sanki dile geliyor. Özgüveni yüksek bir Quaresma izleyicilere bütün hünerlerini doyasıya izlettiriyor.
Portekizli yıldızın en büyük özelliği;
Portekiz milli takımı sahalarında da bu hünerlerini sunabilmesi.
Kuşkusuz şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri attığı gollerle Mario Gomez oldu. En büyük mimarsa bu kadroyu kuran Başkan Fikret Orman. Beşiktaş'ta en şanssız futbolcu; Cenk Tosun'dur. Şanssızlığı Gomez gibi bir dünya yıldızının alternatifi olması. Gomez'in gölgesinde kalan Cenk Tosun bu nedenle kalitesini sahaya istediği gibi yansıtamıyor.

Kadroya takviye şart
Kara Kartal'ın yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde alacağı sonuç merak konusu. Elbette bu kadro Şampiyonlar Ligi için yetersizdir. Siyah-beyazlılar deneyimli ve Avrupa çapında tanınan oyuncular almazsa bavulunu erken toplar, evine döner. Q17 ve Gomez Beşiktaş'a Avrupa'da çok şey verecek, vermeliler de! Bu iki önemli isim Beşiktaş'a Devler Ligi'nde yol açar.
Milli Takımlarda Gomez, Q17 ile Cenk Tosun'un isimlerini sıkça duyabiliriz.
Üç yıldızın vereceği performans merak konusu. Bu üçlü izlenmeye değer. Artı; Beşiktaş, bu yıldızlarıyla Avrupa'da hem unvan hem de para kazanır.
İkisinden birini yitirirse bütün emekler boşa gider, başkan Fikret orman hesabını iyi yapmalı, iyi düşünmeli!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor