Necmi Perekli

Necmi Perekli

20 Şubat 2015 | Cuma

Bizden bu kadar

Trabzonspor tüm umutlarını, bu yılın müteakip maçlarının beklentilerini Napoli sınavına bağlamıştı. Hatta seyirciler dahil bu maçın potansiyelinden ve beklentisinden umutsuz değillerdi. Fakat oyunun başlaması ile İtalyan takımı tüm beklentilerin aksine ilk dakikalarda bordo-mavililerin kalesini baskı altına almaya başladı.
Bunun bir başlangıç paniği olduğu sanılırken ilerleyen dört dakika içerisinde bir türlü rakibin kıskacından kurtulamayan Trabzon, 6 dakika içerisinde ilk golü yeyince takım ve seyirciler şaşırdı. Öyle ya çok şey beklenen ve tüm umutların bağlandığı böyle bir maçta bu kadar kolay teslim olmak var mıydı?
Sahanda ilk altı dakikada yediğin bu golün rövanş maçının deplasmanda olacağı düşünülürse bunun altından nasıl kalkacaktınız?

20 dakikada sinyal geldi
Bunların hesabı yapılırken 20 dakikada gelen gol sahada adeta yokları oynayan Trabzonspor için bu maceranın da bittiği sinyali veriyordu.
Takım normal seyrini tamamlamış olmasına rağmen insanın anlayamadığı bir şey var: Nasıl oluyor da Ersun hocayla bu kadar sürede savunma ve ofansif anlamda gelişme kaydedilemiyor?
Bu maç bu kadar önemliyken nasıl olur da bu takım 27 dakika içinde sahada yokları oynayarak 3 gol yer.
Soğuk bir havaya rağmen stadı ağzına kadar dolduran bu taraftarın yaptığı fedakarlığa yazık.
Artık rövanşın zevksiz bir turistik geziden ileri gitmeyeceği malum oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor