Necmi Perekli

Necmi Perekli

12 Aralık 2014 | Cuma

Trabzon bu değil

Trabzonspor maçın ilk on dakikasında rakibi ile başabaş hatta bazı anlarda üstün oynamasına rağmen ilerleyen dakikalarda tüm inisiyatifi ve kontrolü rakibine kaptırdı.
Trabzonspor eline geçen liderlik fırsatını değerlendirmek için maçın tüm önemli dakikalarını hem takım olarak hem de bireysel olarak kontrol altına alması gereğine rağmen ne yazık ki skoru kendi lehine çevirecek hiçbir harekette bulunamadı.
Tüm oyuncular birbirleri ile adeta pas hatası yapmakta yarışırken savunma oyuncuları da rakip forvetler karşısında olmaz hatalar yaparak adeta gol yollarında onlara yardımcı oluyordu.
Trabzonspor'un ilk yarıda yediği gol ise son derece enteresandı.
Rakibinin tüm ileri uç hattı Trabzonspor savunması ve ceza sahasında iken bordo-mavililer hala rakiplerini seyrediyordu. Top iki kez kaleci Fatih tarafından kurtarılmasına rağmen hiçbir Trabzonlu oyuncu oyuna müdahil olamadan müsabakayı seyretti.

Orlando Sa'yı tutamadık

Bu ara talihsizlik eseri kaleci Fatih'in arkasına çarpan top Trabzonspor filelerine gitti. İlk 45 dakikada bu skorla sonuçlandı.
İkinci yarıda bazı değişiklikler beklenmesine rağmen ilk yarıya göre değişen hiçbir şey gözükmedi. Gol arayan, top oynayan golü bulan ve oyuna bir zerafet ve güzellik katan yine rakip ev sahibi takım oldu.
Legia'nın forvet oyuncusu Orlando Trabzonspor savunmasını darmadağın ediyordu.
Ne yazık ki onu durdurabilecek bir önlem alınamadı. Buna ne saha ne de kulübeden bir çare bulunamadı. Netice olarak, Trabzonsporun yediği gollerden ziyade kaleci Fatih'in farkı önleyen kurtarışlarına dikkat çekmek isterim.
Trabzonspor iyi oynamadı tamam ama hakem de yenilgiye çanak tuttu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor