Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

30 Ağustos 2021 | Pazartesi

Sabır tespihi

Galatasaray'ı izlerken her türlü sonuca hazır olacaksın.
Kaçırılan pozisyonlara da yapılan hatalara karşı da sabır tespihini elinden bırakmayacaksın!
3 gün önce Randers'e karşı çok koşan bir Galatasaray izledik.
İki topu direkten dönen Diagne'nin çalışkanlığını övdük. Barış Alper'in hızından ve çabukluğundan müthiş keyif aldık. Kasımpaşa maçında Alper de Diagne de sefilleri oynadı.
Özellikle gol krallığı tacını takmış Diagne'ye kaçırdığı goller hiç yakışmadı. Diagne o golleri atsaydı maç çoktan bitecekti.
İlk 11 şansını yakalayan Alper'in bırakın hızlı oynamasını koşacak hali bile yoktu. Aanholt ile Boey'in yorgunlukları vardı.
Kasımpaşa'nın ilk golünde Jörgensen'i takip etmemesi büyük hataydı. Umut Bozok'un golünde ise hatanın tümünü Taylan'a yüklemek asıl hata olur. Muslera'nın baskı altındayken Taylan'a topu atması yanlıştı. Sezona formsuz başlayan Muslera'nın bu pasları atmaması için uyarılması gerekiyor. Ayrıca Berkan tek başına orta alanı kontrol edemedi. Taylan'da da fiziksel olarak ciddi bir düşüş var. Galatasaray yönetimi orta alanı oyunun iki yönünü de oynayan bir oyuncuyla güçlendirmeli...
İlk yarıda hücuma çabuk çıkan, tempoyu yükselten, ayağa pas yapan ve bol pozisyon üreten bir Galatasaray izledik. Cicaldau ile Kerem'in attığı 2 gol hazırlanış ve takipçilik olarak güzeldi. Morutan, Cicaldau'ya attırdığı gol öncesi ceza alanı içinde çalım resitali sundu. Kerem'in attığı gol öncesi yine Morutan'ın takipçiliği ve topu kapması akıl doluydu. Bu iki Rumen'i güçlendiklerinde izlemek ilginç olacak. Cicaldau çıktıktan sonra Galatasaray'ın pas ritmi arıza yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor