13 Nisan 2012 | Cuma

Pinto'nun telefonu

Dün akşam bu maçı izlemeyenler çok şey kaçırdılar.
Son zamanlarda bu kadar zevkli karşılaşma izlemedik desek abartmış olmayız.
İki takım da 'sıkı ve cevval' oyunculardan kurulu. İki takım da taktik açıdan 'her duruma müsait!' Bunu teknik açıdan en iyi değerlendiren taraf ise Ertuğrul Sağlam oldu. Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay maçın hemen başında ilerde basarak kazanmaya koşullandırmıştı ekibini.
Ama eğer orta sahayla geri arasındaki o büyük boşluğu kapatmayı deneseydi inanın maçın kârlısı Yiğidolar olacaktı.

Enerjileri yetmedi
Sağlam, Sivaslıların açtığı o büyük koşu alanına N'Diaye'yi soktu ve Batalla ile Sestak'ın boş alanlarda topla buluşmasını sağladı.
Sivas orta alanındaki Kadir ve ilerdeki Eneramo'nun arkasındaki Grosicki gününde olmaması, Yeşillerin orta alan oyuncusu Adem daha baskın olunca hem rakip ataklarını iyi kesip hem de iyi atağa kalkan ve daha etkili olan taraf Bursaspor oldu.
Önce bir yan top akınında Batalla, ardından -kramponundan telefon yapıp yakınlarına gol müjdesi veren- Şilili Pinto iyi goller buldular ve maçı 3 farka taşıdılar. Aniden bastıran sağanak karşısında Sivasspor ileride çoğalıp gol bulmayı ve oyunu çevirmeyi düşündüyse de buna enerjileri yetmedi. Tek olumsuzluk; maç başladığı anda Bursalılarının kendi oyuncularının bulunduğu çimleri yakma girişimleri?
Anlayan varsa beri gelsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor