29 Ekim 2015 | Perşembe

Bal gibi penaltı işte

Trabzonspor, Avni Aker'de Gaziantepspor ile puanları paylaştı.
Hakem, son dakikada mutlak bir penaltı vermedi.
Maçtan önce listeleri gördüğümde "Trabzonspor bu orta saha ile ne yapar" dedim. Demez olaydım. İlk yarıda bir şey yapamadı. Bu yarıda bordo-mavililerin birkaç cılız atağı vardı. Gaziantepspor oyunu öne çıkarttığında Trabzonspor çok zorlandı. Tabii, bir de Şota'nın saha kenarındaki etkisizliği vardı. Şota'nın iyi tarafı yok mu? Var iyi espiri yapıyor. Ama teknik adamlığı zayıf. Düşünebiliyor musunuz, yumruk atan sahada, yumruğu yiyen ise 18 içinde yok. Önce prensip.
Prensibin yoksa sen de olmazsın.
Israrla sol bekte oynatılan ve öndeki Erkan'dan hiçbir destek alamayan Constant, adeta konuk takımın atağında gole yol verdi. Bu oyuncu her halinden belli ediyor orada oynamak istemediğini.
Antep Elyasa ile Deniz'i kıpırdatmayınca bordo-mavililer ilk 45 dakikada kale önüne gidemedi. Muhammed her topu alışında bordo-mavililerin elleri ayaklarına dolaştı.

Cardozo takımı ateşledi

İkinci yarıda Marin - Cardozo ve Salih - N'doye değişikliği ile takım öne çıktı ve iyi oynamaya başladı. Ancak, bir kotratakta ve de orta sahanın seyretmesi ile Larsson ikinci golü attı.
Seyirci erken isyana başladı. Aykut'un golü umut verdi. Cardozo attığı güzel golle hem beraberliği sağladı, hem de kenara "Ben kulübede oturacak adam değilim" dedi. Beraberlikten sonra mücadele güzelleşti. Aykut yıldızlaştı adeta. Son dakikalardaki korkunç baskıda Medjani'nin kafasında topun direkten dönmesi tam bir şanssızlıktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor