31 Ağustos 2015 | Pazartesi

Normal sonuç

Trabzonspor, Avni Aker'de Akhisar'a puan kaptırdı. Buna ben hiç şaşırmadım. Çünkü, bordo-mavililer ne zaman önemli maçları kazansa, kendi sahasında mutlaka puan kaybetti.
Dün gece de bu görüntü değişmedi.
Harika bir maç oldu. Top bir o kalede, bir bu kalede gitti, geldi. Görkemli mücadelelerinin yanı sıra iki takımın centilmenliği de kayda değerdi. Ev sahibi konuğunu çiçeklerle karşıladı. Ancak maçın kötü görüntüsü hakemin Akhisar lehine verdiği penaltıydı. Ahmet Cebe'nin artistik bir şekilde kendini yere bırakmasını karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy maalesef yedi. İlk yarıda Trabzonspor iyi baskı kurdu. Konuk takım; Yusuf'u Orhan, Erkan'ı Ahmet ve N'Doye'yi de Caner ile kontrol etti. Akhisar, Fırtına'nın bunaltıcı baskısı arasında tehlikeli kontrataklarla ileri çıktı. Bu yarıda hep eleştirdiğimiz bordo-mavili savunma görevini iyi yaptı. Yusuf'un golü hem takımı rahatlattı, hem de ilk yarıyı noktaladı.

Marko Marin beğenildi
İkinci yarıda ilk 45 dakikadaki gibi Erkan çok iyi. Cavanda ise mükemmel...
Penaltıdan yenilen gol moralleri bozdu.
Kazanılan penaltıyı N'Doye laubali attı. Direkten dönen topu de boş kaleye sokamadı. Bu N'Doye, sonraki bir pozisyonda varyeteye kaçtı ve golü de kaçırdı.
Aynı hareketle Bursa maçında da gol kaçırmıştı.
Şota, nedense orta sahada çalışan ve şutunda top direkten dönen Okay'ı kenara aldı. Okay çıkınca Akhisar öne çıktı. İlk yarının hatasız savunması önce Hasan Kabze'nin sonra da Rodello'nun golüne engel olamadı.
Aykut'un yerine oyuna giren Marin'in çabukluğu Cardoza'nın golü beraberliği getirdi.
Kimse Yusuf'un Lukac'ı gereksiz itmesine ve kart görmesine anlam veremedi.
Zevkli maçta puanlar paylaşılırken, Trabzonspor'u
direkler ve Lukac durdurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor