31 Mayıs 2015 | Pazar

Sezon sonu!

Trabzonspor, Sivas'tan ancak tek puan çıkarabildi. Güzel maç oldu.
İlk yarıda Sivasspor, ikinci yarıda da Trabzonspor üstündü.
Trabzonspor, ilk yarıda savunmasını toparlamakla meşgul oldu. Evsahibi takım, bordo-mavililerin sol kanadını Burhan ile felç etti.
Golden önce, Burhan 3 kez aynı koridordan gelip alarm verdi. Tedbir alınamadı.
Yine Burhan, Batuhan'a "Al at" dedi. Golde savunma rakibi değil birbirlerini marke ediyordu. Mehmet varken, Cardozo'nun uygun yerden duran topu tribünlere yollaması ilginçti. Sağ kanatta Salih'in ataklarında kademeye girilmemesi, savunmayı zora soktu.
Takımın en iyisi Özer, hem skoru eşitledi, hem de telaşlanan takımını rahatlattı.
Sivasspor'da Kadir ile Aatif'in kale önündeki mutlak pozisyonları gole çevirememesi, Ersun Yanal'ın Medjani'yi stopere almasına neden oldu. ilk yarı biterken, Ertuğrul önce Soner'in, sonra da Mustafa'nın şutlarında gole geçit vermedi.

Bilinçsiz ataklar
İlk yarıdaki gibi bordo-mavililer kolay çalım yedi. Orta alanda Waris, bal yapmayan arı, Cardozo pozisyonlara uzaktı.
Bordo-mavililer, adam markajında da başarılı olamadı. Soner yerini Erkan'a bıraktı. Erkan'la Trabzonspor daha isabetli pas trafiği ve baskı başlattı.
Yağmurda top kontrolu zorlaştı.
Top bir o kale, bir bu kalede oldu. Cardozo'nun üstten giden kafa şutu var.
Mehmet'in faul atışında top direği yalıyarak avuta giderken baraj 6-7 metrede idi. Savunma lime lime. Ersun Yanal, sakatlanan Salih'in yerine Belkalem'i aldı. Medjani öne çıktı.
Trabzonspor gol ararken, evsahibi zamana oynadı. Özer-Waris- Cardozo üçgeni uygun pozisyonda gol getirmedi.
Bordo-mavililer, 2-3 pozisyonu da göre göre ofsayt ile harcadı. Ve maç biterken, tüm oyuncular ile yüklenen Trabzon, Sivas'ta yenilmedi ama istediğini de alamadan çıktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor