Bülent Tulun

Bülent Tulun

06 Mart 2011 | Pazar

Beyaz mendiller

Okulun bitmesine 2 ay kala sınıfta kaldığı belli olan öğrenci kalan sürede ne yapar dersiniz? Amaç yok, heyecan yok kalan günlerin dolmasını bekler.
Galatasaray'ın durumu da bundan farklı değil. Teknik direktörünün gideceği kesinleşmiş, oyunculardan kimlerin yollanacağı tartışılıyor... Yönetim ise tam bir kaos içinde!
Ligde 11. durumdaki amaçsız takım da ancak bu kadar oynar.
Orijinal mevkii sağ bek olan Lucas Neill nihayet yerinde oynayabildi.
Cana da orta sahaya geçince daha diri bir görüntü ortaya çıktı. Müzmin devamsız Gökhan Zan ile Servet kendilerinin yarı boyundaki İlhan Parlak karşısında zorlanmadılar. Stancu yine sol açık(!) olarak oynarken Baros'a ilk yarı tek gollük pas geldi.
Yekta santrfor arkası oynadı, hareketliydi.

Sezon sonu iple çekiliyor

Sahada oynanan oyundan daha ziyade protesto içinde olan tribünler, sürekli yönetimi istifaya davet ettiler.
Rahmetli Özhan Canaydın için 2005'te organize edilen beyaz mendiller bu kez o organizatörlerin içinde olduğu Galatasaray yönetimi için sallanıyordu. Garip bir tecelli...
75'te Kewell'ı oyuna almak ne kadar doğruysa Cana'nın çıkması o kadar yanlıştı.
Oyunu riske edeceksen Lucas'ı oyundan alıp yürümek daha doğruydu.
1 puan almak yerine 3 puan için riske girmek bu amaçsız takım ve teknik direktörü adına pozitif olurdu.
Maç boyu Hagi son derece asabiydi. Zaten klasik haline gelen Servet'in son 15 dakikalarda santrfor oynaması sürpriz değildi. Kazım ve 5 milyon euro'luk Stancu sahada yoktu. Culio elinden geleni yapmaya çalıştı.
Ocak ayındaki har vurup harman savurmada en yararlı oyuncu Culio.
Sezon sonu iple çekiliyor. Bir an evvel bu ızdırap bitsin diyen taraftar da muhalefete katıldı, onlar da istifa istiyorlar. Hafta arası taraftarı pohpohlama da bir işe yaramamış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor