19 Eylül 2010 | Pazar

Helal sana adaş

Geçen haftaki Gaziantep maçı gibi Galatasaray adına sıkıntılı bir 90 dakika izledik.
7. dakikada İnsua'nın boş bıraktığı alanda Mendy karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruşla topu auta attı. Bucaspor'un kaleyi tutan ilk şutu 31. dakikadaydı. Ufuk çok yavaş gelen topu sektirerek kornere gitmesine neden oldu. Derli toplu bir şutu ne yapardı bilemiyorum. 37. dakikada İnsua, Buca ceza sahasında en az 5 arkadaşı varken topu diğer taraftan taca atma becerisini gösterdi!
40. dakikada gene Mendy bu sefer Serkan'ı geçip ceza sahası içinde gol olabilecek bir pozisyon yakaladı. Yine kaleyi tutturamadı. Şaka gibi! Bir bek hücuma katılıp gol attıramıyor, diğeri rakibe pozisyon veriyor. Büyük ümitlerle alınan Misimoviç'i iki kere korner atarken gördüm. Yanlız duran topları kullanmak için bu kadar para verilip bu kadar abartılı (!) bir oyuncu almaya gerek yoktu. Herhangi bir Türk fut bolcusu da aynı işi yapabilirdi.

Bu transferleri kim yapıyor?

Başkalarını bilmiyorum ama benim görmek istediğim Galatasaray bu değil. Rakibe bol pozisyon veren, kazanmak için göbeği çatlayan, oyuncuların kalitesini ve fiyatlarını karşılaştırdığımızda ekonomik olarak çok farklı ama görüntü olarak hiç bir değişikliği olmayan üstelik de başlarında dünya çapında bir teknik direktörü olan Galatasaray bu olmamalı.
Galatasaray'da oynamaması gerekirken sahada yer alan sağ bek Serkan çıkıyor, Gökhan Zan oyuna giriyor, Neill sağ beke geçiyor, uğruna Kayserispor ile ilişkilerin bozulduğu 6 ay top oynamamasına bile razı olunup, olağanüstü bir iş yapılmış gibi alınan ama oynadığı bütün maçlarda seyredenlere korkulu dakikalar yaşatan Ali Turan ilk 11'de oynamadığı gibi sonradan bile oyuna giremiyor. Sonuç;Galatasaray çok çok önemli bir üç puan daha kazandı. Tabiki gene herkes çok mutlu. Umarım hep böyle oynayıp kazanırlar.
Bu maçı tek başına Ayhan kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor