Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

20 Ocak 2013 | Pazar

Latin dansı!

İkinci yarı perdesini evinde açan Bursaspor, Kayseri önünde 1-0 geriye düşmesine rağmen, inançlı ve istekli oyunuyla galibiyeti kopardı.
Cezalı Sağlam'ın tribünden izlediği maça sakat Vederson'dan yoksun çıkan Timsah'ta, Tuncay 3 hafta aradan sonra formasına kavuşurken, Sağlam, Sestak'ı kulübeye çekti.
Fener kupa hüsranından sonra sadece 4 bine yakın taraftarın izlediği mücadelede, Bobo, 18'de Serdar ve İbrahim'in uyuduğu pozisyonda Hakan'ı da geçip topu ağlara yollayınca, yeşil- beyazlılar soğuk bir duş aldı.

Edu'dan olumlu sinyaller
Golden 7 dakika sonra Pinto ekmeğini taştan çıkartarak kendisi ceza sahasına girip nefis bir ayak içi plaseyle skoru dengelerken, kupadan 3 gün sonra ligde de 23 Eylül'den sonra ilk kez gole ulaştı. Şilili forvet, sezonun ilk maçında Kayseri'den 3 puanı getiren tek golü atmıştı.
40'ta Pinto'nun kaleye gönderdiği şutta, kaleciden dönen topu Arjantinli Belluschi tamamlayınca, Şilili iki golün oluşumuna da adını yazdırdı.
Henüz 2 gün önce gelip sözleşmeye imza atan ABD'li ön libero Edu, ayağının tozuyla ikinci yarıda forma giyerken tecrübesiyle olumlu sinyaller verdi. Sahada kaldığı 25 dakikadaki oyunuyla hiç yabancılık çekmediğini gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor