Kayseri maçında oyunculardan gol için acele etmemelerini isteyen başarılı hoca: Sakin olun, hata yapmayın. Rakip mutlaka açık verir
Trabzonspor Haberleri Giriş Tarihi: 25 Şubat 2011 00:00 Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2011 17:26
Sebep taraftar baskısı Kayserispor maçına konsantre olan Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, Avni Aker'de oynanan tutuk futbola çözüm arıyor. Tecrübeli hocanın, 2. yarıda Trabzon'da oynanan Ankaragücü ve Antalya maçlarında bekleneni veremeyen ekibinin, Sivas ve Manisa deplasmanlarında iyi futbol sergilemesinin üzerinde durduğu öğrenildi. Sorunu taraftar baskısı olarak gören Güneş, Kayseri önünde aynı sıkıntının yaşanmaması için futbolculara terapi uyguluyor.
Pas trafiğini bozmayın
Yaptığı toplantılarda oyun-cularını sakin olmaları ve stres yapmamaları konusunda uyaran deneyimli çalıştırıcının, "Taraftarımız haklı olarak 27 yıllık hasretin bu yıl sona ermesini istiyor. Yaptığınız en küçük hatada, tepki gösterebiliyorlar. Siz sakin olun ve sezon başından bu yana uygulamaya çalıştığımız pas trafiğinden vazgeçmeyin" dediği ifade edildi. Oyunculardan gol için aceleci olmamalarını isteyen Güneş, "Siz hata yapmayın. Rakip mutlaka açık verecektir" dedi.