Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Gaziantepspor'a yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame, 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edildi. Gaziantep 2. Ağır Ceza mahkemesi ise başkan İbrahim Kızıl başta olmak üzere 12 yöneticiyi görevinden uzaklaştırdı. Bunun üzerine kırmızı-siyahlıların kayyuma devredileceği ifade edildi.
SiTEDEN JET YANIT GELDi
G.Antepspor ise resmi sitesinden konuyla ilgili açıklamada bulundu: "Yayınlanan bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Zira Gaziantep 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 7 yöneticimiz hakkında geçici olarak görevden uzaklaştırma kararı verilmiş olup buna ilişkin karar henüz kesinleşmemiştir."
İLK DURUŞMA 15 HAZİRAN'DA
G.Antepspor'a yönelik soruşturmada; kulübü 12 milyon lira zarara uğrattıkları iddia edilen başkan İbrahim Kızıl ile asbaşkan Mehmet Kızıl'ın 75 yıla kadar hapsi istendi. 15'i tutuklu, 22 kişinin yargılandığı davanın ilk duruşması 15 Haziran'da.




