Galatasaray'ın 'dobra' ismi Hamit Altıntop, kampta dün basın toplantısı yaptı. Tecrübeli oyuncu, futbolculara ödenen ücretlerin yüksek olduğu eleştirileriyle ilgili olarak şu yorumu yaptı:
Size 2 versin"Futbolcuya bu kadar para veriliyorsa, hayır mı desin? Ben 1 alıyorsam, Allah size 2 versin. Rızkımızı kazanmayalım mı abi? Sen Ronaldo ne kazanıyor, biliyor musun? Ama benimkini biliyorsun."
Poldi tartışılmaz
Podolski ile 2008'de Bayern'de birlikte oynadığını belirten Hamit, "Kalitesi tartışılmaz. Her ne kadar Türk mahallesinde yetişse de İstanbul farklı. Adapte olursa başarılı olur" dedi.
Beni yazmayın
Gurbetçi oyuncu, yıldız almakla şampiyon olunmayacağını da kaydederek sözlerini şöyle tamamladı: Biz, Arda Turan'ları örnek göstermeliyiz. Galatasaray'ın altyapısı şampiyon oluyor, isim bilmiyorsunuz. Beni, Arda'yı yazmayın, o genç yetenekleri yazın.
Arda'ya helâl olsunArda Turan'ın Barcelona'ya transferini de değerlendiren Hamit, "Arda'yı kişisel özellikleri ve hırsı oraya götürdü. Kaç tane ondan var? Barça'ya gitmek ayrı, o bonservisiyle gitmek ayrı. Çok büyük başarı. Helâl olsun Arda'ya" dedi
Fenerbahçe hak etmedi mi?
Hamit Altıntop, 4. yıldızı takmalarıyla ilgili de çok konuşulacak açıklamalar yaptı: "Geçen sene şampiyon olmamızın nedeni arkadaşlarımızın karakterli olmasıydı. Tek nedeni bu. Fenerbahçe şampiyon olamaz mıydı! Şampiyon olmasak kim ne diyebilirdi? Bir çok mu hak ettik? Fenerbahçe hak etmedi mi? Bunlar tartışılır bence."
