KADROSUNU GÜÇLENDİRDİGeçen sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, bugün yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Takımın başına teknik direktör Fatih Terim'i getiren, Ceyhun, Selçuk, Elmander ve Ujfalusi'yi transfer ederek kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılar, yeni sezon hazırlıkları için sabah erken saatlerde bir araya gelecek. Teknik heyet ve oyuncular, sezonun ilk çalışma gününde çeşitli performans testlerine ve sağlık kontrollerine tabi tutulacak.
BAŞKAN AYSAL GELECEK Mİ?Sezonun ilk idmanına bazı yönetim kurulu üyelerinin de katılarak teknik heyete ve futbolculara destek vermesi bekleniyor. Başkan Ünal Aysal'ın ise ilk idmanı izleyip izlemeyeceği henüz belli değil. Bugün topbaşı yapacak olan Galatasaray, yurt dışı kamp programının ilk bölümü için 2 Temmuz'da Avusturya'ya gidecek. 12 Temmuz'da İstanbul'a dönecek olan sarı-kırmızılı ekip, yurt dışı yaz kampının ikinci etabı için ise Almanya'ya gidecek.
KİMLER GELMEYECEK?Bugün hazırlıklara başlayacak olan Galatasaray'da gözler gönderilecekler arasında geçen futbolcularda olacak. Henüz sözleşme imzalamayan Gökhan Zan ile adı gönderilecekler arasında geçen Mustafa Sarp, Serkan Kurtuluş, Ayhan, Aydın ve Cana'nın da bugünkü çalışmaya katılmaları bekleniyor.






