Torku Konyaspor karşılaşmasında attığı golle kritik galibiyette önemli pay sahibi olan Bruno Alves, ezeli rakiplerini çileden çıkaracak açıklamalara imza attı... Ülkesinde yayın yapan Antenna 1 isimli kanala telefonla bağlanan Portekizli stoper, "Bu sezon ikinci golümü attım. O nedenle çok mutluyum. Ancak benim gol atmamdan daha önemli bir şey var ki o da artık şampiyonluğumuzun herkes tarafından kabul ediliyor olması. Kiminle konuşsam bana bu sezonun şampiyonunun Fenerbahçe olduğunu söylüyor" ifadelerini kullandı. Ezeli rakipleri Beşiktaş ile Galatasaray'ın bundan sonra ancak ikincilik için Kasımpaşa ve Sivas gibi takımlarla yarışacağını ileri süren tecrübeli futbolcu, "Zaten bu saydığım ekipler güç olarak birbirine denk takımlar. Aralarındaki ikincilik yarışının çok zor geçeceğini düşünüyorum. Puan olarak da birbirilerine çok yakınlar. Yarış sezon sonuna kadar sürer gibi görünüyor" yorumunu yaptı.
F.BAHÇE'Yİ EKSİK BİLE ANLATMIŞLAR
Fenerbahçe forması giydiği için çok mutlu olduğunu vurgulayan Alves, sözlerini şöyle sürdürdü: Buraya gelmeden önce Fenerbahçe ile ilgili çok güzel şeyler duymuştum. Ama geldikten sonra gördüm ki eksik bile anlatmışlar. İyi bir teknik direktör, kaliteli bir kadro ve takımdaşlık ruhu ile tüm sorunlar aşılabiliyor.
GÜÇLERi BiRBiRiNE YAKIN!
Sezon başında 3 yıl formasını giydiği Rusya'nın Zenit takımından transfer edilen 33 yaşındaki Alves, kısa sürede teknik direktör Ersun Yanal'ın değişmez oyuncuları arasına girdi. Rusya'da 3 yılda 3 gol atan Portekizli yıldız, F.Bahçe'de şimdiden 2 gole ulaştı.
