Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Buca maçında çok kötü oynayarak kaybettiklerini söyledi. Kocaman, "İlk 15 dakika sonra takım durdu. Taraftar bunu hak etmiyor. Takımın sezonu şampiyonlukla bitirmesi gerekiyor, bitirecek de... Takımın bir ileri iki geri giden performansını normale getireceğiz" dedi. Daha önce 'Buca maçını oynayıp geleceğe yönelik kararlar vereceğim' dediğini hatırlatan Kocaman, "Bu maç gidecek ve kalacak oyuncular hakkında taze ve gerekli bilgiler verdi" yorumunu yaptı.
Şenol hocaya çok kırıldımKocaman, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in sözlerine de yanıt verdi. Güneş'in kendisini çok kırdığını vurgulayan sarılacivertli çalıştırıcı, "Şenol hoca saygı duyduğum, çok değer verdiğim, sempati beslediğim bir insandı. Ama bana bu kadar kin biriktirdiğini düşünmemiştim. Beni içten yaraladı. Son derece aşağılayıcı bir dil kullandı. Hakikaten beni açıkça çok yaraladı. Ben söylediklerimin farkındayım. Söylediklerimin arkasına Trabzonspor'u sokmadım. Ben penaltı standartlarıyla ilgili ifade kullanmıştım" dedi.
'MELEKLER OYNASIN'84. dakikadan itibaren "Fener gol gol gol, Fener kupa gidiyor" tezahüratı yapan sarı-lacivertli taraftarlar dünya şampiyonu olan bayan voleybol takımı için "Armanın gururu Sarı Melekler", "Sahadan çekilin melekler gelsin" sesleriyle futbolculara tepki gösterdi. F.Bahçe taraftarı son dakikalarda ise Bucasporlu futbolcuları alkışladı.


