G.Saray'a yenilerek lig ikinciliğini kaybeden, büyük bir avantajı kullanamayan Beşiktaş'ta seferberlik ilan edildi. Teknik direktör Bilic oyuncuların toparlanması için çalışırken yöneticiler ve taraftar da, "Sadece bir maçı kaybettik. Şampiyonluk şansımız sürüyor" diyerek yara sarıyor.
BİLİC: GERİYE DEĞİL, İLERİ BAKALIM
Antrenman öncesinde oyuncularla konuşan teknik direktör Bilic, "İyi mücadele ettiniz. Puanı hak etmiştik. Ancak geriye değil ileriye bakmalıyız. Önümüzde çok maç var. Şampiyonluk bize uzak değil. Yeter ki derbinin üzüntüsünü çabuk unutalım ve maçlara motive olalım" dedi.
ATALAY: MORALE PARA VERMİYORUZAsbaşkan Deniz Atalay da derbinin kaybedilmesi nedeniyle tüm takımın moral bozukluğu yaşadığını söyledi. Atalay, "Herkes bana Dany'nin moralini soruyor. Biz Dany'ye sahadaki performansı için para ödüyoruz, morali için değil" diye konuştu. Atalay, G.Saray'ın kendi sahasında mahkum oynadığını da belirterek "Maç bitti, yenildik. Nasıl olduğunu anlayamadık. Puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Önümüzde çok maç var. Kimse kendini şampiyon ilan etmesin. Beşiktaş'ın sözü bitmedi" ifadesini kullandı. Taraftar da hafta arasında Ümraniye'ye giderek futbolculara tatlı ikram edip desteğini gösterecek.
DERİŞ: 'İYİ OYNADIK' ZÜĞÜRT TESELLİSİKartal'da büyük bir kenetlenme yaşanırken eski yöneticilerden Bülent Deriş, "İyi oynadık ama yaklaşımı züğürt tesellisinden başka bir şey değil. Gerçek; önemli bir maçı kaybettiğindir" dedi.
