Atina'daki Olimpik Spor Merkezi'nde oynanacak karşılaşma 21.30'da başlayacak, beIN Sports 4'ten naklen izleyicilerle buluşacak. İlk maçında Malaga'ya yenilen Sarı Kanarya, ardından Milano ve Anadolu Efes'i mağlup etmişti. İki takım arasındaki 17 maçın 9'unu Pana, 8'ini Fenerbahçe kazandı.
KENDİ İŞİMİZİ YAPMALIYIZ
Sinan Güler, Pana maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Panathinaikos'un tempoyu arttırıp sahada koşmayı, savunmada da sertliği sevdiğini biliyoruz. Bu yüzden kendi basketbolumuza konsantre olmalı ve iyi yapabildiğimiz işleri daha da geliştirerek önemli bir galibiyet elde etmeye çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.
DATOME'YE YANGIN ŞOKU!
İstanbul Ataşehir'de bulunan 52 katlı rezidansın 15'inci katında yangın çıktı. Kaynak çalışmaları sırasındaki küçük çaplı patlamadan çıkan ve akıllı söndürme sistemi ve itfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangın büyük paniğe yol açtı. Fenerbahçe Doğuş'un oyuncusu Luigi Datome de 188 metrelik dev binanın sakinlerinden.
