08 Temmuz 2010 | Perşembe

Listenin sonu yok

Beşiktaş'ın yeni sezon hazırlık kampı bizlere, daha doğrusu teknik direktör Schuster'e kadro konusunda çok yardımcı oldu. Yani kamp, yeni bir teknik direktör için geçmesi gerektiği gibi geçti. Ancak, ne var ki teknik patronun gönderilecek listesi her geçen gün değişiyor. Bir gün Bobo-Nobre, diğer gün Zapo- Tello... Bu liste gerçekten gönderileceklere kadar sürüp gidecek. Zapo'nun gönderilmesinin Beşiktaş için bir faydası olmayacaktır, kontenjan sıkıntısı dışında. Tello ise basın mensuplarının haber kaynağından birinin eksikliği olarak fayda sağlayacaktır. Zaten Beşiktaş'a gelmeden önce hem kendisi hem de Ricardinho için "basın mensupları ile tüm kulüp sorunlarını paylaşır" haberleri gelmişti bizlere. Bu nedenle içinde Tello'lu bir seçim doğru olabilir. Gelelim Holosko'nun da içinde olduğu listeye. Holosko genç, daha doğrusu UEFA Avrupa Ligi sonrası daha yüksek bedellere alıcı bulunabilecek bir isim. Kaldı ki, yedek kalmayı da hiç sorun etmeyen bir yapısı var. Bir de Fink'li bir senaryo var. Schuster Alman, Tayfur Almancı, Ernst Alman... Bence böyle bir tercih yanlış olur.

HEYECANLANDIRAN KADRO
Schuster'in son iki hazırlık maçında Nihat'ı hücum elemanlarının arkasında oynatmasının Delgado'nun kaderi konusunda bizlere fikir verebileceğini düşünüyorum. Forvetteki isimlerin arkasında kaleye direkt koşular yapacak Nihat'ın inanılmaz faydası olur. Bobo, Nobre, arkalarında Nihat, sağ kanatta Quaresma... Beni inanılmaz heyecanlandırıyor. Ayrıca yeni sezon antrenmanlarının tamamına katılan Nihat'ın yeni sezon için patlamaya hazır olduğunu görmek de çok güzel. Ne var ki bu başarılı performans Delgado'nun kaderini kötü etkileyeceğe benziyor... Kötü mü iyi mi bunu ben de bilmiyorum ama Arjantinli'nin takımda kalıp kalmaması çok büyük bir problem değil. Kamp, muhabirler için çok verimli geçmiş gibi görünüyor. Baksanıza kontrolsüz, Türkçe'den yoksun, anlaşılmaz (kurulan devrik cümleler nedeniyle anlam bütünlüğünden bihaber) internet medyasında, sözüm ona veliaht seçimleri bile yapılıyor. Allah aşkına bu kimin umrunda peki.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor