03 Temmuz 2010 | Cumartesi

Bobo, Nobre gitsin!

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, başkan Yıldırım Demirören ile toplantı yapmış- mış, "Bobo ve Nobre'nin kasetlerini izledim" demiş-miş, ikisinin de takıma faydasının olmayacağını söylemiş-miş. Miş, miş ve miş. Bu miş'lerin sonu gelmeyecek. Bunların yazılmasının ne gibi sakıncası var biliyor musunuz? Yazanların bile bunlara zaman geçtikten sonra inanması. Böylesine gerçeklikten uzak bir konuda, sanki masada oturanlardan biriymiş-miş edası ile yazılanlara, anlam vermek çok zor. Nasıl bir zihniyet, yedek kalmayı sorun yapmayan, kaldı ki geçen sezonda istediği o parayı yönetimden alabilen Türk statüsünde oynayan bir forvetten vazgeçebilir. Veya kendi çabaları ile bulup çıkarttığı, çok da ucuza mal ettiği, yüksek bonservis bedeline satabileceği bir oyuncuyu gözden çıkartır. Bobo'dan bahsediyorum. Bobo, Beşiktaş'ın pırlantasıdır. Çok sevdiğim bir büyüğüm bana "Yolda küçük bir pırlanta bulursan ne yapacağını bilirsin. Götürür kendine yüzük yaptırır veya kuyumcuya satarsın. Ama kocaman bir pırlanta bulursan, ne yapacağını şaşırırsın" demişti. İşte Bobo Beşiktaş için, o kocaman pırlanta. Bazıları o pırlanta için halen bir yer bulamamış olsa da, pırlanta yıllar geçse de değerini koruyacaktır. Bobo her geçen sene değerine değer katar, aman dikkat.

WATERGATE SKANDALI
Bir gazetede, hem de çok sevdiğim bir arkadaşımın haberini ilgiyle okudum. "Yönetim duruma el koydu" başlığının altında, gerçekten inanılmaz bir yolsuzluk haberi çıkacak sandım. Başkan Nixon'ın istifasını getiren "Watergate Skandalı" gibi bir beklenti içine girdim, ama nafile. Neymiş, medya departmanı Quaresma'nın imza töreni için 150 bin dolara sözleşme imzalamış ancak organizasyon 20 bin TL'ye mal olmuş. Kardeş sen maliyeci misin? Kaldı ki elinde belge yoksa senin bu yaptığın bir suç! Yok elinde belge varsa, neden belgesi ile yayınlamadın demezler mi adama? Demezler! Neden desinler ki? Bu ve benzeri haberlerin ne maksat ile yapıldığı herkes anlıyor. Özellikle medya camiası içindekiler. Tabii ki bir yolsuzluk var ise bunun arkasından sonuna kadar koşulmalı ancak bu koşuyu yapanların da tertemiz olması gerekir, tertemiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor