Izgara But kaç kalori?

Izgara But kaç kalori?

Miktar
Birim
0 kcal

Izgara But % 11,49 karbonhidrat, % 34,35 protein, % 48,42 yağdan oluşur. Izgara But kaç kalori? Izgara But diyette yenir mi? Izgara But besin değerleri nedir? Izgara But karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Porsiyon (Orta) Izgara But 366,22 kaloridir. Izgara But içeriğinde 6,73 Karbonhidrat(g), 20,14 Protein(g), 28,39 yağ(g), 2,13 lif(g), 1084,57 Sodyum(mg), 608,15 potasyum(mg), 60,70 Kalsiyum(mg), 268,66 A Vitamini(ui), 59,61 C Vitamini(mg), 2,16 ve Demir barındırır. Izgara But kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

1 Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

0

Protein (g)

0

Yağ (g)

0

Lif (g)

0

Kolesterol (mg)

0

Sodyum (mg)

0

Potasyum (mg)

0

 

Kalsiyum (mg)

0

Vitamin A (ui)

0

Vitamin C (mg)

0

Demir

0
Izgara But kaç kalori?

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

Tavuk ızgara But kaç kalori?

1 Porsiyon (Orta) Piliç But Izgara 202,79 kaloridir. Piliç But Izgara içeriğinde 6,36 Karbonhidrat(g), 6,48 Protein(g), 12,38 yağ(g), 0,71 lif(g), 1147,26 Sodyum(mg), 243,49 potasyum(mg), 57,55 Kalsiyum(mg), 100,96 A Vitamini(ui), 6,75 C Vitamini(mg), 3,14 ve Demir barındırır.

1 but kaç kalori?

Tavuk But (Derisiz) Kalori Değeri: Bu besinin 100 gramında 121 kcal kalori, ayrıca besinin 1 Adet (Büyük) yani 265 gramlık miktarında Tavuk But (Derisiz) 321 kalori bulunmaktadır. Tavuk eti, protein, potasyum, fosfor, demir, çinko açısından zengindir.

But kanat kaç kalori?

Örneğin 100 gr derisiz, kemiksiz, pişmiş tavuk budu 209 kalori olup ve 10.9 gram yağ içerir. Ama soslanmış, kızartılmış aynı miktar tavuk budu 277 kalori olup 16.5 gram yağ içerir. Benzer şekilde, 100 gr kemiksiz ve derisiz tavuk kanadı 204 kalori olup 8 gram yağ içerir.

Kanat ızgara kaç kalori?

Lezita Kanat Izgaranın 100 gramında 175 kcal kalori, ayrıca 1 Adet yani 20 gram Lezita Kanat Izgarada 35 kalori bulunmaktadır. Lezita kanat ızgara, ana öğünlerde ana yemek olarak tercih edilebilir. Pişirme yöntemi olarak ızgara yöntemi tercih edilmelidir. Tüketileceği zaman derisiz tüketilmesine özen gösterilmelidir.

} SON DAKİKA