09 Nisan 2019 | Salı

Tatlı bAdem!

Muhteşem bir maç, geceye damgasını vuran bir yıldız ve birbirinden güzel goller… Kora kora bir mücadele oldu, Beşiktaş ilk yarıda topu rakibine bırakıp iş bitirici şutlar atarken, Rizespor çok emek verdi, çok çaba harcadı ama kalitesi Beşiktaş'a yetmedi. Kartal'ın yıldızı Adem Ljajic iki muhteşem gol ve üç muhteşem asistle geceye damga vurdu. Maç öncesi beklentimiz bol şutun atılacağı ve karşılıklı gollerin olacağı bir oyundu.

A Spor'da sevgili Cüneyt Şen'le yaptığımız yayında bunun altını kalın çizgilerle çizdik. Nitekim Rizespor inanılmaz etkili başladı ve Beşiktaş kalesini abluka altına aldı. Kartal pençesini çıkardığı ilk pozisyonda Vida'nın kafasıyla öne geçti. Ardından yine manzara değişmedi, Beşiktaş çaldı (!) Rize oynadı ve Kartal pençesini çıkarabildiği ikinci pozisyonda Adem Ljajic'in muhteşem golüyle farkı ikiye çıkardı.

İkinci yarıda da maçın genel karakteri değişmedi. Daha çok top yapan, ikili mücadelelerin çoğunu kazanan Rizespor olurken golleri atan Beşiktaş'tı. Önce Burak klasını konuşturdu ardından Ljajic frikikten kaleci Gökhan'ı avladı. Bitti mi! Hayır! Tam zamanında oyuna dahil olan Güven'in de söyleyecekleri vardı ve üç golle o da "Bu işte ben de varım" dedi. Beşiktaş çok iyi bir rakibe karşı, çok zor bir maçı inanılmaz bir skorla kazandı. İki takım arasındaki farkı ortaya çıkaran Beşiktaşlı oyuncuların daha becerikli oluşlarıydı. Kartal'ın neredeyse kaleye giden her şutu gol oldu. Beşiktaş bu galibiyetle zirve iddiasını sürdürürken Başakşehir'e mesaj verdi; kolla kendini komşu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor