05 Ağustos 2018 | Pazar

Larin yeter!

Beşiktaş'ın oynadığı hazırlık ve UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçları sonrası oluşan manzara hiç fena değil.
Hep birlikte yeni golcü kim olacak tartışmalarına dalmışken geçen sezon sonlarından itibaren şans bulduğu her maçta pozisyon da bulan Larin sergilediği performansla işin boyutunu değiştirmek üzere...
Yarın, Şenol hoca "Golcü için bekleyin. Larin çok iyi gidiyor, önceliklle 10 numara ve kaleci alın" derse şaşırmam.
Larin hava toplarına tam olarak hakim, sağlam fiziğine rağmen ayakları da hiç fena değil. Negredo gibi öncelikle servis yapmayı düşünmüyor ve aklında hep kale var... Lig ve Avrupa için yeterli mi derseniz, form grafiği böyle yükselmeye devam ederse bu soruya "hayır" demekte çok zorlanırım.
Çünkü Beşiktaş maçın büyük bölümünü rakip sahada ve dahası rakip ceza alanı civarında oynayan bir ekip. Pas trafiği bir standardın altına hiç düşmüyor. Larin de tam bu şartları arayan bir golcü.
Biraz beklemek de, hatta bir-iki lig maçında Larin'in performansını görmekte fayda var. Bu çocuk bize Aboubakar'ı dahi unutturabilir.
Bence transferde en önemli öncelik kaleci. Tolga'ya güvenmediğimden değil, tribünlerin Tolga kardeşime tahammülsüzlüğünü bildiğimden böyle diyorum. Öte yandan sakatlık var ve en önemli maçta tecrübesiz bir kaleciyle sahaya çıkmak zorunda kalmak hoş olmaz. Yani kaleci şart ama bu kaleci yan topları seyreden Harun olmamalı bence. Ospina mı?
İşte o tam Beşiktaş'ın aradığı isim.
Vida gidecek, gitmeyecek diye tartışanlar bilsinler ki; Beşiktaş'ta böyle bir tartışma yok. Vida gidecek. Yönetimin belirlediği bonservis ücretine, yani 20 milyon euro'nun üzerinde bir rakamı kulübe resmen getirdiği anda yeni kulübüne gideceğine hiç kuşku yok.
Vida sonrasında Beşiktaş'ın transferde gaza basacağı aşikar.
O nedenle taraftar biraz daha sabırlı olsun ve bu sezon, Şenol hocanın ilk geldiği sezonki kadar iyi bir görüntü vermeye başlayan takımı keyifle izlesin. Bu takım zaten iyi, çok daha da iyi olacak gibi de duruyor.
Yolları açık ola.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor