20 Mayıs 2018 | Pazar

TalisKalsaydın!

Ligin açık ara en iyi kadrosuna sahip olan Beşiktaş şu son maçı iddiasız ya da iddiası mucizelere bağlı bir şekilde oynamayacaktı… Hiç yakışmadı! Biliyorum sezon boyu algı operasyonları sonucu hakem hataları en kritik maçlarda Beşiktaş'ı çelmeledi… Fenerbahçe derbisi, Konya ve Bursa deplasmanlarında yaşananlar ilk akla gelenler.
Daha neler var neler… Ancak iyi bir Beşiktaş, tüm algı operasyonlarına ve hakem hatalarına rağmen şampiyon olabilirdi… Olamadı çünkü sezon başı kampı yanlış planlamaya kurban gidince takım sahaya gücünü tam olarak yansıtamadı… Dün Sivasspor karşısında bir yandan galibiyet kovalayan Kara Kartal diğer yandan Konya ve Kasımpaşa'nın yapacaklarına bel bağlıyordu.
Kafası biraz karışık, önemli oyuncuları da eksik olan Kartal ligin dişli takımlarından Sivasspor karşısında Necip'i savunmanın sağında kullandı.
Hemen belirtelim nereye koysan oraya yakışan kaptan burada da sırıtmadı… Helal olsun.

YOLUN AÇIK OLSUN ANDERSON
Rakibine göre daha çok topla oynayan Beşiktaş Lens, Larin, Talisca ve Babel'le ön bölgede etkili oldu.
Lens ilk kez dişe dokunur şeyler yaparken, Larin özellikle hava toplarında Sivas savunmasına üstünlük sağladı. İyi bir kamp dönemi yaşayıp biraz kilo vermesi halinde bu Larin yeni sezonda adından çok söz ettirir.
Sezon boyu bir türlü bekleneni veremeyen Oğuzhan ve Tolgay ligin son maçında sıradanlıktan kurtulmaya çalıştılar. Keşke bu gayretleri sezon boyunca olabilseydi… İlk on bir oynamaya başladığı günden bu yana her zaman görevini en iyi yapan oyuncuların başında gelen Medel dün yine her yere yetişmeye çalıştı. Yüreğiyle oynayan gerçek bir savaşçı olduğunu bir kez daha kanıtlayan Şilili'ye yürekten teşekkürler.
Ve bir teşekkür de artık izleme şansı bulamayacağımız Talisca'ya… Muhteşemsin genç adam bize harika maçlar izlettirdin. Keşke seni motorları maviliklere sürerek uğurlayabilseydik.
Yolun açık olsun..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor