02 Eylül 2018 | Pazar

Bir fırtına tuttu...

Belhanda yaptığı sert hareket sonrası oyundan atıldığında; tüm senaryolar, taktik anlayışlar yerini "nem" gibi, mükemmel tribünler gibi ve yana, geriye paslar gibi konulara bıraktı kafamızda.
Daha maçın başı denilebilecek bir dakikada Trabzonspor sahanın belki de en iyisi Onazi'nin ayağından golü bulması açıkçası beklenmeyen bir durumdu her iki takım kenar yönetimleri ve izleyenler için.
Öne bu kadar erken geçen Trabzonspor'un kontrollü oyunu, topu rakibe bırakan oyunu; futbolda pek de iyi neticeler vermediği yıllarca test edilmiş; "geriye yaslanma" durumu gibi gözükse de; doğru ve kusursuz oynamayı başaran Trabzonsporlu oyuncular hızlı çıkıp ikinci golü de buldu. Eksik kalan Galatasaray takımının moralleriyle birlikte maçı da kafalarda kaybettiğine tanıklık ettik.

***

Onazi ile Sosa'nın haftalar ilerledikçe uyumları Trabzonspor'un önümüzdeki haftalarda yapacaklarının teminatı gibi duruyor.
Sosa ve Onazi'nin oluşturduğu zincire Yusuf'un da eklemlenmesi ve onlara Rodallega'nın eklenmesi ile hızlı hücum planları tuttu.
Sağda Olcay'ın enerjisi ve yeni transfer Nwakaeme'nin oyunu yönetenlere verdiği katkı mükemmeldi.
Nwakaeme'nin daha ilk maçlarını oynamasına rağmen bu kadar etkili oyun oynaması, oyun görüşüne sahip olması ve güzel oyununu da iki golle tamamlaması, bugüne kadar yeni transferlerinin "uyum" sorununun uzun süreler almasıyla ağzı yanan Trabzonspor için ayrıca mutluluk vesilesiydi.
Soru işareti gibi duran Ekuban'ın da golle başlaması hem yeni transfer, hem de golcülük özelliği açısından değerliydi Trabzonspor adına. Tatilini türlü vesilelerle bu maça kadar uzatan Trabzonsporlular ise yarından itibaren gönül rahatlığıyla, mutlu şekilde işlerine, evlerine dönecekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor