Necmi Perekli

Necmi Perekli

17 Mart 2015 | Salı

Bir var bir yok!

Geçen haftanın başarılı takımı Trabzonspor, son haftaların kötü gidişatına "dur" demek zorunda kalan G.Antep karşısında o oyun kurgusunu uygulayamadı. Trabzonspor yediği golden sonra bir türlü oyunun kontrolünü eline geçiremedi ve oyundan oldukça koptular. Bunun sebebi ise rakibinin oyunda son derece hırçın ve saldırgan olmasıydı.
Trabzonspor bu denli hırçın futbola tepki göstermeyince hele de yediği golden sonra oyunu tamamen dışarı ve oyun dışı hareketlerle zaman çalmayı yeğleyen rakibi karşısında dengeyi kuracak golü bir türlü bulamadı.
Geçen haftanın flaş adamı Mehmet Ekici de bu hafta içerisinde basının fazla ilgi göstermesiyle olacak ki sahada bir türlü yer bulup etkili futbolunu sergileyemedi.
İkinci yarı Trabzonspor yaptığı değişikliklerle oyunda gol bulmaya çalışmışsa da istediği düzene bir türlü sahip olamadı. Üstelik üst sıraların puan kaybettiği bir haftada galibiyet bordomavililer açısından çok önemliydi.
Ne yazık ki Trabzonspor her zaman olduğu gibi üstteki rakiplerinin puan kaybettiği zaman kaybetme hastalığından bir türlü kurtulamadı.

Kalecinin pozisyon hatası

Hele 50. dakikadan sonra şuursuz baskılar Trabzonspor'a kuru baskıdan başka bir ey kazandıramadı. Zira yine ofansif anlamda etkisizlikleri sürüyordu.
Cardozo'yu etkinleştirecek düzgün ortalar ve geriden destekleri bulamayan bu oyuncu maçta bir türlü istenen golü de bulamadı.
Müsabakanın sonlarına doğru ceza sahası üzeri tek vuruşu iyi değerlendiren ev sahibi, Muhammet ile ikinci golünü de kalecinin pozisyon hatasından bulunca büyük umutlarla Antep'e gelen Trabzonspor eli boş döndü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor