Necmi Perekli

Necmi Perekli

22 Aralık 2014 | Pazartesi

En güzel maç

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan maç dinamizm olarak belkide son haftaların en heyecanlısı oldu. Karşılıklı atılan üçer gol mücadelenin her anında üç puanın ne tarafa gideceği heyecanı doğrusu tüm seyirciler zevkli dakikalar yaşattı.
İlk yarıda Bursaspor, Trabzonspor'a göre biraz daha da baskın ve başarılı gözüktü.
Trabzonspor'un yumuşak karnı olarak gözüken sol savunma kanadı Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in gözünden kaçmadı.
Nitekim Bursaspor yakaladığı tüm pozisyonları ve golleri bu bölgeden elde etti.
Bunları da bu kanattan yakaladığı fırsatlarla gole çevirmesini bildi.
Fakat Trabzonspor aleyhine verilen penaltının haksız olduğu çok açık.
Burada şunu ifade etmek isterim; Trabzonspor'un verdiği pozisyon kadar yakaladığı ve değerlendiremediği pozisyonlar da var.

Kaleci Fatih başarılıydı
Orta sahada soğukkanlı ve bilinçli futbolu ile Constant başarılıydı. Kaleci Fatih'in yediği gollerde tamamen savunma hataları vardı.
Bu denli açık veren ve hata üstüne hata yapan bir savunma anlayışı ardından kalecilik yapmanın ne denli zor olduğunu anlayıp Fatih için yenilen üç gole rağmen 'takımın başarılı 2-3 adamından biriydi' diyebiliriz.
Ersun hocanın bundan böyle Yusuf konusunda savunmada istifade edilmesi meselesini birkaç kez gözden geçirmesini bekleriz.
Bu oyuncu savunmaya dönük oynadığı zaman ofansif anlamda etkinliğini kaybediyor ve haklı olarak da ikinci yarı oyundan düşüyor.
Sonuçta her iki takım da birer puanı hak etti, kaybedene yazık olacaktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor