10 Aralık 2018 | Pazartesi

Fenerbahçe the end!

Yazıya "Bitmişlik" diye başlasam çok seksi olmaz. Şunu diyebiliriz; The End… Filmin sonu… Filmin yönetmeni Ali Koç… Reji sorumlusu Comolli… Başaktör Cocu… Yardımcı rolde Koeman… Film büyük iddiayla vizyona girdi. İlk başta herkes mutluydu. Oynayan da seyreden de… Ve pembe bulutların üzerinde uçuyorlardı.
Çünkü bu film için yönetmen bir senedir çalışıyordu. Fakat film ilerledikçe olay Agatha Christie romanlarına benzemeye başladı.
Filmin çekimlerinde önce başaktör setten ayrıldı. Setten ayrıldı ama memleketten ayrılmadı, çünkü parasını alacaktı. Rejisör ise hala memleketteydi ve setteydi.
Film henüz bitmedi, ama Fenerbahçe bitti!
Düşünün bu maçtan sonra lig bitecek olsa şu anda sarı-lacivertliler, Spor Toto 1. Lig'e düşecekti. Peki size bir soru; Bu Fenerbahçe takımı Spor Toto 1. Lig'e düşse ne olur? a) Federasyon tarafından düşme kaldırılır mı? b) Düşme kaldırılmaz, Fenerbahçe, Spor Toto 1. Lig'de oynarsa yayın ihalesi yeniden mi yapılır?
Çünkü bu ligde Fenerbahçe'nin bütün maçları full dolar. İçeride, dışarıda… c) F.Bahçe'nin çok maçı gündüz oynanır. Bu da avantaj mı olur, dezavantaj mı olur onu bilemem.
Ali Koç çok iddialı geldi. İyi, tamam da kendi kulübündeki tecrübeli insanları bile dinlemedi.
Telefon açanların telefonlarına bile dönmedi.
Ama duyuyorum ki babası sevgili Rahmi Koç'un bile telefonlarına dönmezmiş. İyi güzel de sen telefonlara dönmezsen işte dün akşam olduğu gibi adamı böyle maç bitmeden geriye dönüş için Havalimanı'na döndürürler!
Filmin galası yapıldı, gösterime girdi, gişede çakıldı… Dün gece son perdeydi ve bitti!
Şimdi yarın sabahtan itibaren yeni bir filmin çekimine başlanacak. Yönetmen aynı olacak, oynayanlar değişecek. Türkiye'de herkes merak ediyor. Bakalım ikinci film bize neler gösterecek?
Yönetmen hala burnunun dikine mi gidecek?
"Ben bu işi çok iyi biliyorum, kimse karışmasın" mı diyecek? Tecrübeli insanlara danışmayacak mı? Merakla bekliyoruz. Çünkü ikinci film de bu şekilde olursa yönetmenin işi biter! Çok net!
Bugün "The End" dedik. İkinci filmde de yönetmenin yaptıkları değişmezse başlık şu olur;
The End-2… Ama yanına iki kelime daha yazarlar "Yönetmen de gitti" diye… Çünkü Fenerbahçe camiası The End-3'ü kaldırmaz!

TARİHİ FARK KAÇTI
Fenerbahçe için yazılacak hiçbir şey yok.
Akhisar için var… Bir ilçe takımı… Zor günler geçirdiler. İyi işler de yaptılar geçtiğimiz yıllarda...
Ama şu var; Akhisar'ın kimyası Cihat Arslan ile uyuşuyor. Bu net gözüküyor. Akhisarlı oyuncular 2-0'dan sonra biraz daha dikkatli top kullansalar 4'e, 5'e giderlerdi. Tarihi bir farkı kaçırdılar.
2-0'dan sonra Fenerbahçeli oyuncular ortada top yapan Akhisarlı oyunculara bile müdahale edemediler.
'Ortada sıçan' durumuna düşmemek için.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor