15 Mayıs 2018 | Salı

Arapsaçı hesaplar!

İşte sezon başından beri özlenen Fenerbahçe.... İşte taraftarın arayıp da bulamadığı Fenerbahçe! Aykut hocam; Fenerbahçe sadece ihtiyacı olduğunda değil her zaman golü arar, bulur! Çift forvet oynama cesaretini sezon başında gösterebilseydin şu anda "arapsaçı" hesapları yapmıyor olacaktın. Puan farkı büyük ihtimal 7-8 civarındaydı. Fenerbahçe savunma da yapar elbette... Ama daha çok hücum eder. Yediğine değil attığına bakılır. Karabük maçı, Karabük maçında bile oynayamayan Alper Potuk için belirleyici bir durumdu! Şans bulup, değerlendirememek artık onun kaderi oldu. Fenerbahçe'nin değerini Fenerbahçe'den ayrıldığında anlayacak. Ama çok geç olacak. Dirar'la ilgili tuhaf şeyler duyuyorum.

KUVVET EN ÖNEMLİ SİLAH
Fas Milli Takımına 'sağlam' gitmek için oynamadığıyla ilgili... Eğer iddialar doğruysa yapılacak tek şey var: Sezon sonu Dirar'la yolları ayırmak. Fas Milli takımı Fenerbahçe'den büyük değildir Nabil Dirar! Şampiyonluk yolunda yapılanları ne ben unuturum ne de Aykut Kocaman... İyisini de marazını da... Gördüğü kart ve önümüzdeki maç oynayamayacak olması ne anlama geliyordu biri bana anlatsın! Anlatabilirse tabi... Hem şampiyonluk hem de Şampiyonlar Ligi umudunu bir hafta daha ileriye taşıdılar. Keşke daha önce bu diziliş ve bu futbolla sahaya çıkabilselerdi! Kuvvet en önemli silahıydı bu takımın... Yaşanan tüm sıkıntılara karşın... Şimdi Fenerbahçeliye kalan son hafta rakiplerin durumunu gözlemek olacak. Umarım herşey onlar için yolunda gider. Umarım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor