LAĞMAN (LEGMAN) TARİFİ - Evde Lağman nasıl yapılır? Malzemeleri ve püf noktaları...

Uygur mutfağının en meşhur lezzetlerinden biri olan Lağman, et suyunun verdiği nefis tad ile sofralarda yerini alıyor. Makarnaya benzeyen hamuru üzerine sebze ve etlerin koyulduğu bu tarif büyük küçük herkesin favori lezzetlerinden biri oluyor. Evinde Lağman tarifini yapmak isteyenler için Lağman tarifi, malzemeleri ve püf noktaları haberimizde...

Yemek Tarifleri Haberleri Giriş Tarihi: 15 Kasım 2023 Çarşamba 23:30 Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2023 Çarşamba 23:30
Son dakika spor haberlerinden haberdar olmak için
Google News fotomac.com.tr'ye abone olun.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor
Perde Pilavı nasıl yapılır? | Perde pilavı malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları
Kadayıf Dolması malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları
KIŞ GERİ GELDİ | Meteoroloji haftalık raporu yayımladı: Sağanak, fırtına... (29 Nisan hava durumu)
FED Nisan ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
Deprem mi oldu son dakika 29 Nisan?
4
Fotomaç Keşfet