Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, kulübün aralık ayı dergisine verdiği röportajda hakkındaki bilinmeyenleri anlattı, birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Onur'un anlattıklarından bazı satır başları: "Mahalle arasında da ilk topla buluştuğumda kaledeydim. Atlamayı, zıplamayı çok severim. Kaleci olmak dışında asla bir hayalim olmadı. 13-14 yaşında babamın yanında tamirci çırağı olarak çalıştım. Hatta Karşıyaka'ya transfer olduğumda bile yazları babamın yanına gidip çalışmaya devam ediyordum. Şenol hoca gelişmemizde büyük bir etken. Kendimizi onunla şanslı ve daha güçlü hissediyoruz. Kaleci antrenörümüz Alper Boğuşlu da çıkışımızda büyük rol oynadı."
TERTEMiZ BiR ALIN TERiYLE KAZANDIKSakatlığım bana sabretmeyi, şükretmeyi öğretti. Sağlığın değerini, bulunduğum yerin kıymetini anladım. Türkiye Kupası'nı, Süper Kupa ve lig şampiyonluğu yaşadık. Kupasını alamadık ama şampiyon biziz. Bu tescillendi. Şerefimizle, onurumuzla şampiyon olduk. 82 puan toplarken tertemiz bir alın teri döktük. Trabzonspor forması çok temiz ve şanlı bir forma."
SADECE AVRUPA'YA GiDERSEM"Kelebekler güzeldir ama ömrü 1 gündür. Benim Trabzon'daki ömrüm kısa olmayacak. Bir gün gidersem bu sadece Avrupa olur. İlk yılımdı; bir benzinciden benzin aldım. Cüzdanımı unutmuşum. Görevli 'Ne zaman istersen ödersin' dedi. Bu beni çok etkilemişti. Ben gökdelenlerin olduğu bir şehir aramıyorum, ben Trabzon gibi bir şehir arıyorum."
BAMBA ÇOK iYi"Önümde oynayan Bamba, Mustafa ve Giray çok iyi futbolcular. Bamba hemen uyum sağladı, takımı sahiplendi. Maçtan 1 gün önce maçı yaşarım. Yaptığım kurtarışları hayal eder, kendi kendime motive olurum."
BU NASIL SEViNC!Onur'un, Kayseri maçında Olcan'ın attığı gole sevinirken ciddi bir sakatlık tehlikesi geçirdiği ortaya çıktı. Genç kalecinin havaya sıçrarken az daha kolunun çıkacağı, tedavi ile sahaya döndüğü belirtildi.
Cevat KOL
