'ın yeni parçası çıktı | İşte Aynur Aydın'ın yeni şarkısı Sahiden sözleri

Müzik dünyasında çok konuşulan isimlerin başında gelen ve Instagram paylaşımları ile olay yaratan yeni şarkısını çıkardı. Aynur Aydın yeni parçasını işbirliği ile yayımladı. İşteAynur Aydın'ın yeni şarkısı Sahiden'in şarklı sözleri...

Magazin Haberleri Giriş Tarihi: 21 Kasım 2020 Cumartesi 08:52 Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2020 Cumartesi 09:34

feat. - Sahiden şarkısı, ilk dakikalarda binlerce kişi tarafından dinlendi. Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden şarkı sözleri merak ediliyor ve araştırılıyor. Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden şarkı sözleri haberimizde.

AYNUR AYDIN BÜNYAS HEREK SAHİDEN ŞARKI SÖZLERİ

Seni Silen Olmadı
Yaran kapanmadı
Yoluna serdiğim güller
Gidişinle solmadı
***
Saçıma aklar düştü
Yüzüme çizgiler
Zoruma gidiyor inan
Her gece ben ağlarken
***
Ben neden
Yaralar içinde kaldım birden
Sen neden
Bizi bıraktın yıktın sahiden

AYNUR AYDIN KİMDİR?

Aynur Aydın, 15 Aralık 1985'te Münih, Batı 'da doğdu. 1970 yılında dedesinin göç etmesinin ardından üç kuşak Münih'te yaşayan bir Türk ailesinin kızı olarak büyüdü. Küçük yaşlarda şarkı söylemeye başladı ve ilk tecrübelerini çocuk ve gençlik tiyatro sahnelerinde edindi. Münih'teki Westend Opera Musical School'u bitirdi.

Aynur Aydın kimdir, kaç yaşında Şarkıcı Aynur Aydın biyografisi

1999 yılında Sürpriz grubuna katılmasıyla profesyonelliğe ilk adımını attı. Grup, Sürpriz adlı ilk albümlerini 2000 yılında İstanbul'da kaydetti. Bu sayede, uluslararası sahnelere de çıkmaya başladılar. Aydın, Sürpriz'in dağılmasının ardından Tagtraeumer grubuna katıldı. Grup Almanya'nın 2003 Eurovision Şarkı Yarışması ön elemelerinde Mükemmel Dünya İçin adlı şarkı ile yarıştı.

İlerleyen yıllarda solo kariyere yönelen Aydın, İsveç'te şarkı yazarı Tony Nilsson ile tanıştı ve 2009 yılında ilk albümünün hazırlıklarına başladı. Albümü için iki yıllık bir çalışma gerçekleştirdi. Aydın, ilk aşamada 13 İngilizce şarkı hazırladı. Daha sonra bu şarkılar, Türkçe versiyonları ile - to La La albümünde birleştirildi. Şarkılar Stockholm'deki Cosmos Studio'da kaydedildi. İlk klip şarkısını "Yenildim Daima" ve aynı şarkının İngilizce versiyonu olan "DNA" ya çekti. İkinci klibini "Measure Up" isimli şarkının Türkçe versiyonu "Yanı Başıma" için çekti.

Daha sonra 'ın projesinde yer alıp "İşporta" isimli şarkıyı söyledi ve 2012 Haziran ayında bu şarkıya yönetmenliğinde Belçika'da klip çekti. İşporta şarkısı 2012 yılının Haziran ayında 'de en çok dinlenen şarkılar arasına girdi. 2013 yılında ilk single çalışması " On"u dijital ortamda yayımladı Aynı yıl Erdem Kınay'ın 2.proje albümü "Proje 2"de "Sınır" isimli şarkıyı seslendirdi.

2015 çıkışlı teklisi Kral Pop Tv Top 20'de 1 numara oldu.

Nisan 2016'da ikinci stüdyo albümü 'i her ikisi de Türkiye'de üç numaraya yükselen "Günah Sevap" ve "" eşliğinde piyasaya sürdü.

Aralık 2017'de Turaç Berkay Özer ile "Bana " teklisini yayınladı.

Diskografi

12 Çeşit La La - 12 Ways to La La (2011)
Emanet Beden (2016)

Single'ları

"Life Goes On" (2013)
"Günah Sevap" (2015)
"Bi Dakika" (2016)
"Bana Aşk Ver" (2017)
"Salla" (2018)
"Düşüne Düşüne" (2019)
"Gel Güzelim" (2019)
"Yağdır" (feat. Damla Yıldız) (2020)

BİZE ULAŞIN