Hayri Kozak Olağanüstü Genel Kurul'a dair açıklamalar yaptı! - Fotomaç
23 Mayıs 2019, Perşembe

Hayri Kozak Olağanüstü Genel Kurul'a dair açıklamalar yaptı!

Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden biri olan ve Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, sarı-kırmızılıların gündemine dair çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Kozak, 29 Eylül'de gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul öncesi çokça tartışılan yetki konusunu yorumladı. Hayri Kozak, çarpıcı ifadeler sarf etti.

GALERİ DEVAM EDİYOR

Hayri Kozak'ın Radyospor'a yaptığı açıklamalar şu şekilde;

Olağanüstü Genel Kurul son derece kapsamlı. Biz böyle genel kurullara alışığız. Biri Ünal Aysal diğeri de Dursun Özbek olmak üzere genel kurullar yaşadı. Yetkiler istemişlerdi. Ama bu başka. Bugüne kadar görülmemiş bir yetki isteme durumu var. Önceki genel kurullarda hedefler belliydi. "Biz bu yetkileri istiyoruz, karşılığında bunu yapacağız" şeklindeydi. Bu genel kurulda çok fazla talep var.

10 tane talep var. Ayrıca bütçe talepleri. Galatasaray Kulübü'nden olağanüstü yetkiler isteniyor. İyi de bu yetkileri alınca hangi projeler için kullanacaksınız? Bu belli değil. Her madde için ayrı ayrı yetki isteniyor. "Biz şu arazide şunu yapacağız" gibi bir açıklama yok. 10 tane ayrı ve çok önemli, son derece kapsamlı yetkiler isteniyor. Fakat; projelerden hiçbir şekilde bahsedilmiyor. Bu son derece yetersiz. Ben böyle görüyorum.

Üyelerin tavrı belli olmaz. Tartışılıyor ama yetkiler de veriliyor. Önceki dönemlerdeki iki başkanın istedikleri birbirine yakındı. O dönem yetkiler verildi. Çok tartışıldı ama yetkiler verildi. Bu sefer de yetki verme ihtimali var. Yok demiyorum. Ama konuştuğum insanlar, camiadaki hatırı sayılır kişiler, bu maddelerin uzun uzun tartışılması gerektiği fikrinde. Yani bu taleplerin tek partide değerlendirilmesinin olanaklı olmadığı görüşündeler. Bu görüş hakim. Fakat; bütün genel kurul üyelerini kastetmiyorum.

DİĞER GALERİLER
    BİZE ULAŞIN