Albert Riera Galatasaray'da kimseyle konuşmadığını açıkladı!
Bir dönem Galatasaray forması giyen Albert Riera'nın sarı-kırmızılı takımın teknik heyetinde görev alacağı iddia edilmişti. 38 yaşındaki isim konu ile ilgili olarak, ''Galatasaray'da kimseyle konuşmadım" açıklamasını yaptı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Temmuz 2020 18:12
- Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2020 19:27
Albert Riera, Galatasaray'da görev alacağı iddiaları hakkında konuştu ve sarı-kırmızılı takımda kimseyle görüşme yapmadığını açıkladı.
Ajansspor'a konuşan Riera, Galatasaray'da kimseyle konuşmadım. Şu an bu konuyu konuşacak zaman şimdi değil. Galatasaray'ın tek amacı şu an kalan maçlara odaklanmak ve bu maçları kazanmak. Bu yüzden önümüzdeki sezon kiminle devam edilecek, kim gidecek, hangi oyuncu gelecek bunları konuşmanın zamanı değil. Benim meselem için daha zaman var. Galatasaray şu an Avrupa kupalarına katılabilmek için yarışıyor ve kalan 3 maçta da iyi bir derece elde etmek istiyor. Galatasaray'ın tek amacı şu an kalan maçlara konsantre olmak ve maçları kazanmak" dedi.
"MUSLERA'NIN SAKATLIĞINA ÇOK ÜZÜLDÜM"
Rizespor maçında ayağı kırılan Fernando Muslera ile ilgili de konuşan Riera, "Elbetteki çok acı. Sakatlığına çok üzüldüm. Ancak kötümser olmamak lazım. Hayatta her şey var. Futbolda da sakatlıklar var. Optimist olmakta fayda var. En kısa sürede sahalara geri döneceğini düşünüyorum. Umutlu bakarak sağlığına kavuşacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
FALCAO'NUN SAKATLIĞI HAKKINDA...
Falcao'nun sakatlığına değinen Riera, "Hiç kimse sakatlık yaşamak istemez. Falcao da öyle. Kimse takımından yardımı mahrum bırakmak istemez. Bu futbolcunun elinde olan bir durum değil. Diğer futbolcular gibi Falcao da 11'de oynamayı arzu ediyor. Falcao'nun da bu düşüncede olduğunu düşünüyorum. Bu herkes için geçerli bir durum. Falcao da böyle olmasını istemezdi" açıklamasını yaptı.
"3 MAÇI KAZANIP AVRUPA KUPALARA GİTMEK"
Galatasaray'ın tek amacının kalan 3 maçı da kazanmak olduğunu söyleyen Riera, "Elbetteki bunu sonuna kadar kovalamak lazım. Galatasaray da bunu yapmak zorunda. Bütün konsantrasyonunu bu kalan 3 maça çevirdiler. Tek düşünceleri kalan 3 maçı kazanıp Avrupa kupalara gitmek" dedi.
"GALATASARAY İNANILMAZ BİR TARAFTAR TOPLULUĞUNA SAHİP"
"Son olarak Galatasaray taraftarına bir mesajın var mı?" sorusu üzerine, "Her zaman verdiğim mesajı vermek istiyorum: İnanılmaz bir taraftar topluluğuna sahip. Ancak bazen takım iyi gider bazen kötü gidebilir. Önemli olan kötü giderken de takımının yanında olmak. Kötü gittiği günlerde daha fazla takımının yanında olmak. Ortak bir güç olduğunu gösterebilmek her zamankinden daha fazla yanlarında olmaları gerektiğidir" diyerek sözlerini tamamladı.
DİĞER HABERLER
-
Hücum hattını güçlendirmek ve yabancı kontenjanında avantaj sağlamak isteyen Galatasaray, Eintracht Frankfurt'un genç yıldızı Can Uzun transferinde önemli mesafe kat etti. Sarı-kırmızılıların teklifine olumlu yaklaşan milli futbolcunun kararı sonrası gözler Alman kulübüne çevrildi. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ -
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan milli futbolcuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak oyuncunun Cimbom'dan transfer istekleri sarı-kırmızılı camiayi bir hayli düşündürmeye başladı. İşte detaylar... -
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Avrupa'nın birçok önemli kulübünün transfer listesinde yer alan Nijeryalı futbolcunun geleceği merak edilirken, sarı-kırmızılı yönetim olası bir ayrılık ihtimaline karşı harekete geçti. Galatasaray, Osimhen'in takımdan ayrılma kararı vermesi durumunda talep edeceği bonservis bedelini belirlerken, ortaya çıkan rakamın transfer piyasasında ses getirmesi bekleniyor. İşte detaylar...| GALATASARAY HABERLERİ