02 Aralık 2018 | Pazar

Başka boyut

Trabzonspor'un geçen hafta ezeli rakibini yenerken ortaya koyduğu oyunun bu haftaya yansımaları merak konusuydu.
Acaba rakibi mi çok kötüydü yoksa Trabzonspor mu çok iyiydi?
Bu tip soruların bir bölümünün cevabını alabileceğimiz bir karşılaşma idi Kayserispor mücadelesi.
Elbette Onazi'siz orta alana teknik adamın kimi yerleştireceği de merak konusuydu.
Ünal Karaman Sosa'nın yanına ve önüne Yusuf ve Abdülkadir'i yerleştirip sağ kanada Olcay Şahan'ı koyarak erken gol bulmak niyetindeydi. Direklerden dışarı çıkan toplar gol olsa plan tutabilirdi ama tutmayınca; rakibinin etkili ve güçlü orta alan oyuncuları karşısında "güç" anlamında fark ortaya çıktı ve ilk yarının büyük bölümünde Kayserispor etkili gözüktü.


İkinci yarıda hamle beklentisi içinde olan herkesi Ünal hoca adeta ters köşe yaptı. Hamlesiz başladığı ikinci yarının ilk dakikalarında bu kez Trabzonspor üstün taraftı ve Kayserispor hamlelerine göre zaman kazanmış oldu. Ekuban hamlesi ile Abdülkadir'i etkili olduğu yere çekerek oyunun rengini, yönünü tamamen Trabzonspor lehine çevirmiş oldu.
Bu galibiyetle Trabzonspor geçen hafta bir eşikten geçmişti. Bu hafta geçen haftayı anlamlandıran bir galibiyete ihtiyacı vardı ve bunu da başarmış oldu. Bundan sonra başka şarkılar söylemeye, türküler okumaya istemeseler de mecburlar.
Görüntü bu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor